Whey - štetan? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A mene priroda inace cim pojedem junk food, odmah daruje masnim tkivom |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe da zaboravih da si ti u toj grupi
a cuj, onda ti jedino ostaje da istražiš sve moguce izvore i dokumentacije prije nego pojedeš polpetu ma ne znam...možda da u vecim i svakodnevnim kolicinama ali ovako povremeno...ne vjerujem |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma dajte, dok god ima mesa, jaja i sira ja necu jest soju, nema šanse
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ni ja. ne samo radi toga nego to meni i familiji i nije u navici jest |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Deres cijela jaja? he he.. ja svaki dan skoro 3,4 komada, a moja stara ludi doma.. kolesteeerooooll.. hahaha |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa naravno, ja ne bacam hranu znam kako ti je, meni isto stara ludi, nemoj tolko jaja, zacepit ce ti se krvne žile, blabla, a imam dobru krvnu sliku |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda zivi u neznanju haha rekao bi vedran jaksic jednu svoju mudru: Realno gledano; covjek može znati
mnogo, malo, ništa, …, ali može i manje od ništa: ako zna nešto što nije
istina, odnosno; ako usvoji neku neistinu. Edited by opasni |
||
mrtav hladan
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe opasni....istina, neistina...sve su to relativni pojmovi :)
Hocu rec..sva ta istraživanja...mogu nas okretat kako god žele, izmišljat, prodavat maglu...negdje ceš procitat da je nešto dobro..negdje da nije...negdje crno, drugdje bijelo....toliko o znanju :) Misliš da ti živiš u znanju? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svi mi živimo u jednom marketinškom / prodajnom balonu! Nikad ne znaš što je istina, i što je dokazano da djeluje.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stranice koje sam ja naveo nisu nikave marketinske spike ili casopis tipa cosmo, izgleda da se nismo bas najbolje razumjeli, no dobro neka svak skropi svoj red
by the way whey is ok |
||
mrtav hladan
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako je izolat soje jako jeftin, ne vidim zašto ga se nebi malo ubacilo
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A krute jeste se raspisali o soji a o wheyu ništa :P To što moj prijatelj prica su nebuloze i toga sam svjestan,mada ipak želim biti oprezan...pa me zanimalo da li ima uopce ikakvih nuspojava,da nema mogli bismo piti i do kilu dnevno ako je tako.
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj pojesti kilu šecera dnevno pa ceš vidjeti što ce biti što ne znaci da ceš pobjeci od svega slatkog ali ovako ako piješ whey i 5 puta dnevno, nece ti biti ništa loše |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iz tvojih usta u Božje uši U temi "što koristite od dodataka prehrani" sam napisao malo detaljnije o tom whey-u što sam ga ja kupio...možda i nije baš tako zdrav tj. ucinkovit.
Edited by vlajster |
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ehhehe jel ti vjerujes da u teretani u koju ja idem ima decki koji whey poistovjecuju sa steridima-nes slicno kao i tvoj frend. whey š00% nije nista drugo nego protein-koji se nalazee i u jajima,mlijeku...tako da ako ti jaja nece naskodit nece ni whey nemas razloga za brigu,slobodno si googlaj whey imas na raznim forumima slicna pitanja i info o njemu.uglavnom š00% je ok! |
||
pantera78
Cita FAQ Joined: 28 Rujan 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ga pijem 5 godina neprekidno i ne osjecam potrebu za seksom.
mislim da ima nešto u tome , odnosno više šteti libidu, makar meni kao lijecenom ovisniku o seksu dobro dođe kao nadopuna terapiji. |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |