New Posts New Posts RSS Feed - Whey - štetan?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Whey - štetan?

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 10:51
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

pa neceš od par polpeta postat curica

ma jedi brate, ne znam koliko bi te soje trebalo drmat da ima nekakve loše efekte...osobno ne vjerujem da to toliko utjece na muškarce..pogotovo one koji inace nisu skloni nakupljanju masnog tkiva..

A mene priroda inace cim pojedem junk food, odmah daruje masnim tkivom
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 10:55
hehe da zaboravih da si ti u toj grupi

a cuj, onda ti jedino ostaje da istražiš sve moguce izvore i dokumentacije prije nego pojedeš polpetu

ma ne znam...možda da u vecim i svakodnevnim kolicinama ali ovako povremeno...ne vjerujem
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 11:29
Ma dajte, dok god ima mesa, jaja i sira ja necu jest soju, nema šanse 
Rijeąeno na PM.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 13:18

Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

ni ja. ne samo radi toga nego to meni i familiji i nije u navici jest

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 13:34

Deres cijela jaja? he he.. ja svaki dan skoro 3,4 komada, a moja stara ludi doma.. kolesteeerooooll.. hahaha
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 17:45
Originally posted by davor23 davor23 wrote:

Deres cijela jaja? he he.. ja svaki dan skoro 3,4 komada, a moja stara ludi doma.. kolesteeerooooll.. hahaha

Pa naravno, ja ne bacam hranu

znam kako ti je, meni isto stara ludi, nemoj tolko jaja, zacepit ce ti se krvne žile, blabla, a imam dobru krvnu sliku
Rijeąeno na PM.
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 19:22

ma ne idem ja nigdje, samo nas vozaju kako im paše

onda zivi u neznanju haha

rekao bi vedran jaksic jednu svoju mudru:

Realno gledano; covjek može znati mnogo, malo, ništa, …, ali može i manje od ništa: ako zna nešto što nije istina, odnosno; ako usvoji neku neistinu.

Onda, prvo treba raditi da dovede svoje znanje do nule, a onda, polako, iznad nule!

Edited by opasni
mrtav hladan
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 21:33
hehe opasni....istina, neistina...sve su to relativni pojmovi :)

Hocu rec..sva ta istraživanja...mogu nas okretat kako god žele, izmišljat, prodavat maglu...negdje ceš procitat da je nešto dobro..negdje da nije...negdje crno, drugdje bijelo....toliko o znanju :)

Misliš da ti živiš u znanju?
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Kolovoz 2010 at 21:58

hehe opasni....istina, neistina...sve su to relativni pojmovi :)

Hocu rec..sva ta istraživanja...mogu nas okretat kako god žele, izmišljat, prodavat maglu...negdje ceš procitat da je nešto dobro..negdje da nije...negdje crno, drugdje bijelo....toliko o znanju :)

Misliš da ti živiš u znanju?

Svi mi živimo u jednom marketinškom / prodajnom balonu!
Nikad ne znaš što je istina, i što je dokazano da djeluje..
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Kolovoz 2010 at 03:29
  stranice koje sam ja naveo nisu nikave marketinske spike ili casopis tipa cosmo, izgleda da se  nismo bas najbolje razumjeli, no dobro neka svak skropi svoj red

by the way whey is ok
mrtav hladan
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Kolovoz 2010 at 13:39
Ako je izolat soje jako jeftin, ne vidim zašto ga se nebi malo ubacilo
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Kolovoz 2010 at 16:03
A krute jeste se raspisali o soji a o wheyu ništa :P To što moj prijatelj prica su nebuloze i toga sam svjestan,mada ipak želim biti oprezan...pa me zanimalo da li ima uopce ikakvih nuspojava,da nema mogli bismo piti i do kilu dnevno ako je tako.
Vracam se starom poroku...mišicima :P
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Kolovoz 2010 at 12:20
Originally posted by vlajster vlajster wrote:

A krute jeste se raspisali o soji a o wheyu ništa :P To što moj prijatelj prica su nebuloze i toga sam svjestan,mada ipak želim biti oprezan...pa me zanimalo da li ima uopce ikakvih nuspojava,da nema mogli bismo piti i do kilu dnevno ako je tako.

probaj pojesti kilu šecera dnevno pa ceš vidjeti što ce biti

što ne znaci da ceš pobjeci od svega slatkog

ali ovako ako piješ whey i 5 puta dnevno, nece ti biti ništa loše
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Kolovoz 2010 at 21:35
Iz tvojih usta u Božje uši U temi "što koristite od dodataka prehrani" sam napisao malo detaljnije o tom whey-u što sam ga ja kupio...možda i nije baš tako zdrav tj. ucinkovit.

Edited by vlajster
Vracam se starom poroku...mišicima :P
Back to Top
in View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote in Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Rujan 2010 at 21:43
Originally posted by vlajster vlajster wrote:

Sorry što otvaram još jednu temu o wheyu ali zanimalo me nešto. Slobodno premjestite u caffe bar ako treba jer je rijec o tracu. Naime na kavi sam pricao sa kolegom o wheyu i kako sam ga sada poceo uzimati kako sam se vratio napokon u teretanu,a na to mi je on rekao da whey baš i nije preporucljiv za pripadnike muškog roda jer je štetan za reproduktivne organe?!

Ja sam mu se samo nasmijao u lice jer mislim da je budalaština,ali eto htio sam to podijeliti i s vama

No...ima li istine u tome?

ehhehe jel ti vjerujes da u teretani u koju ja idem ima decki koji whey poistovjecuju sa steridima-nes slicno kao i tvoj frend. whey š00% nije nista drugo nego protein-koji se nalazee i u jajima,mlijeku...tako da ako ti jaja nece naskodit nece ni whey nemas razloga za brigu,slobodno si googlaj whey imas na raznim forumima slicna pitanja i info o njemu.uglavnom š00% je ok!
Back to Top
pantera78 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pantera78 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Rujan 2010 at 01:34
  ja ga pijem 5 godina neprekidno i ne osjecam potrebu za seksom.
mislim da ima nešto u tome , odnosno više šteti libidu, makar meni kao lijecenom ovisniku o seksu dobro dođe kao nadopuna terapiji.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.