Whey - štetan? |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
to je još dobro, nekima zna otpast kita tak da niš nije cudno |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Arthas
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hahahhaha... |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pre,jebeno jako. iako vise virujen da se pantera zajebaje na neki sarkastican nacin,nego sta to stvarno misli |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislim da je prije u pitanju njegov ogroman seksualni apetit koji je supresiran konzumiranjem wheya i sad su stvari ajmo rec na normali |
||||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahahaha,a možda se decko toliko nabildao da mu sada pišo izgleda mali pa se zbedirao |
||||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koliko sam shvatio iz vaših postova, whey nije ništa drugo
nego koncentrirani proteini koji se koriste kao PWM ali i u drugim prilikama. Mene zanima, postoje li kakve nuspojave, alergije i sl. na whey? Možda zbog vece kolicine proteina? Pitam zato što sam sklon alergijama i par puta sam skoro zaglavio tako da ako bilo što novo probam, dobro se raspitam. |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nebi trebao imat nekih problema, eventualno ako ne podnosiš mlijecne proizvode i produkte mlijecnih proizvoda bi mogao imat manjih problema s probavom, al to se može riješit tako da pwm piješ kao dwm, znaci malo po malo a ne da strusiš odmah cijeli shake u sebe
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A u kojoj kombinaciji ide sa dekstrozom? Kao odvojeni shake
ili se zajedno muti? |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zajedno u š shake
|
||||
Tamron
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala ;)
|
||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Skoro ciste aminokiseline, hidrolizacija proteinske frakcije sirutke. |
||||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |