Why, oh why? |
Post Reply |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2008 at 10:24 |
|
Jucer sam nakon duuuugo vremena otišla u teretanu poslije š7 h, tocnije u š9:00. Sad znam i zašto....
Uglavnom.... Gledam jednog nadobudnog pocetnika (decki odmah zlocesto komentiraju "ferovac, š00%"). Uzima bucice teže i od njega samog i krece... KAD SE ON ZAMAHAO S TIM BUcICAMA NE BI LI NABIO TE SVOJE BICEPSIcE! Kooooma! cak mu je i držanje katastrofa za gledati - stoji, a gornji dio je zabacio skroz unatrag, ruke lete na sve strane....! A jaj, jaj... Zanima me zašto si to rade?! Kvragu, pa jel ne vide druge kako vježbaju i da oni TOTALNO odskacu?! I tako se ja bacim na biciklic i molim boga da sljedecih pola sata ne dignem glavu jer bih mogla samo jaukati na glas jer mene boli dok ih gledam!!! |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato jer vježba ego, ne tijelo. Kraj price o takvima.
Jaukni al njemu na uho, valjda ce se opametiti. Jednom mora, nekom ranije dođe iz guzica u glavu, nekom kasnije, a nekom nikad. Nažalost ovih zadnjih je najviše. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa di je tu trener da uskoci??
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. i on raspravlja je li ovaj FER-ovac takvim ljudima treba pomoci Edited by Lega |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kakav ego..... Joj.... Kako da ti objasnim..... Recimo to ovako - te bucice u njegovim rukama dobivaju obilježje neke inkvizicijske sprave za mucenje, a on pri tome izgleda kao naaajveci patnik na svijetu. A ruka mu je manja valjda i od moje, a ja sam poznata kao "pilic milic" |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Decki su vec toliko puta "uskakali" takvima pa su ih pametnjakovici kao najvece smece popljuvali je "ipak ONI znaju kako se to radi" pa ovi više nikome ništa ni ne govore dok ih se ne pita, a tad su ti stvaaaarno spremni sve reci. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aliiiiiii...., skužila sam da mene slušaju! hihih
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako nije znao sto radi nije ferovac |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |