Workout fail |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2010 at 09:38 |
||
Pogledajte ove smiješne workout failove..
Ovaj mali mi je najjaci.. Workout Fail Workout Fail 2 Oprezno s lat mašinom.. Lat mašina knockout Ovaj lik mi izgleda kao neka balerina.. Balerina show Rap i traka za trcanje Nemoj rapati dok vježbaš.. Pazite kako su sinkronizirani... Jumping Jack fail cucnjevi s malo vecom težinom.. Bodybuilding Fail Kompilacija svega.. Idiots lifting weights Malo da se opustite u ovo blagdansko vrijeme.. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slobodno dodajte još linkova.. neka ova tema bude za opuštanje i smijeh.
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
idiots lifting weights na 0:20 ahhhahhahhahahahahaahahhahhahhahaahhaahhahahha
i 0:57 hahhhaha macka ga napala ahahahaahhah Edited by ena:))) |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovaj reper na traci za trcanje mi je najjaci
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ovo "idots" - kako klinac mazne starog na kraju
AHAHAHAa predobro |
|||
LiveStrong
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
na ovom zadnjem video, 4. tip kojem se klupica srusi - ajoj, ne znam kak se izvukao, nadam se da su cijeli nosaci pukli, inace su ga pritisli sam tako...
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ove prvi put kad sam videla nisam mogla da prestanem da se smejem (ali gledala sam ih u nekoj kompilaciji FAIL klipova)... Ali nije poenta sto nisu sinhronizovani, nego sto samo JEDAN lik ume da izvede ovaj nadasve prosti pokret, ovi ostali su operisani od kordinacije, samo posmatrajte svakog lika ponaosaob! Najjaci mi je onaj lik sto u jednom trenutku kao da pocn da djuska...Aahhahaha ajaoj evo opet placem od smeha Edit : pogledala sam i sve ostale i umrla od smeha, bukvalno me stomak boli...Pogotovo sam se smejala za crnju i let papuca Edited by Morrighan |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+š LloooooooooooooooooooooooooooooM HAHHAAHAHAHAAHHAHAHAHAHA EDIT: 3 s desna radi plie!!!! Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E a ovaj mucenik, sto ga nazvaste Balerinom To mora da je mnogo bolelo ukoliko lik nije toliko fleksibilan, a sumnjam da jeste
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
soni
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
licno raymisljanje
|
|||
soni
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Morrighan
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ahahahahahahahah tek sam sad videla! I to sa sve rukama, hahahhahahaha Ulepsa mi jutro |
|||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što reci
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |