Wow |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |||
crnka97
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A jel neko igra Sims3?
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda je poslje njoj napravio isto što i monitoru |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ahahahahaha..... ma nije...sigurno je papak ... nebi mu inace to napravila..... |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš je lik jazavac, šteta monitora |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja mislin da je fejk,al eto e i ako mu je od cure vazniji wow j***s takvog lika Edited by zmaj |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma fejk je sigurno......... A ak mu je vazniji wow od cure, što nije nemoguce, sama si je kriva kad se ocito ne potrudi dovoljno i nije dovoljno maštovita da ga zainteresira više od Wow-a. Kaj da s njom šeherezadu gleda kad ova niš drugo ne zna.......tak da bolje da je se riješi na ovaj nacin... |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ah đizs , get a life
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jeste brijali na D&D ? ja bila jednom s deckom koji je to igrao, onako sastajali se svaki treci dan , totalna ekipa debila, par puta sam im uletila, namjerno, samo da ih podjebavam, pa su me izbacili, kao muška igra, ljudi polude od toga i te šprehe, dobio nogu, pa nek se igra i zamislja svoj alter ego ...
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kaj sam nekaj krivo rekel?to je tak ocigledno ak mu je to važnije od cure, jednostavno nije to cura za njega i bok...... |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
I sad si ti frajerica jer si ga spucala a on debil jer ima neku zanimaciju?Tak i tvoje vjezbanje svaki drugi dan il kolko moze bit nenormalno nekom, al ak to volis ti se ne sprda neko jer je to tvoje veselje... I onda meni veliš get a life . Nemaš pametnijeg posla pa njih zajebavas dok igraju igru umjesto da si si našla zanimaciju neku........ , ajde da svaki dan igraju,al ak svaka 3 dana igraju pa kaj....il je trebal tebe zabavljat od 0-24 da ti nebu dosdno. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha.. pa ja kad sam prije igrao stolni nogomet... isao bi sa curom(bivsom) van , a u tom kaficu stol bio, i ja bi 3,4 sata igrao a ona nek gleda |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa kad se same neznaju zabavljat pa su ljubomorne, nedaj bog da je tebi super i zanimljivo nekaj a da to ne ukljucuje nju
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
thheeeeeeeeeeeeeee da, i onda se što dogodi?!? ja svojeg potjeram neka ide k deckima gledat tekmu, hocu bit sama u kuci, odmorit se malo...e, sad on baš ne bi sad kad ga tjeram, on ce ostat doma da ja nebudem sama... kak ste vi muški smotani a da sam ga tjerala da bude doma bila bi špreha, cura sere, ne pusti me nigdje... ovo-ono... mah |
|||
LiveStrong
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ostal je jer zna da bus mu prvi put kad bus mrzovoljna pocela srat da ga nema doma i da stalno s deckima gleda tekme......tak da siroti iz strha i navike koju si mu usadila nejde nikam.....
simple as that...... zadovoljna? |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mooooooožda, ne znam ja kaj si on misli...al to mi je par puta napravil i bila sam tak živcana, više nego da je zgibal ... ma znaš, nakon par godina veze, ko da mi je bitno jer je doma il nije, lijepo je meni tih par sati bit sama ionako sam se bolje kužila u sport od svih svojih bivših, jedino su zbog pive i deckiju išli meni je najbitnije da kad ja zovem njega kad negdje zaglibim, da on dođe po mene, pokupi nešto što mi treba..bla bla...znam da ne ce bit sretan kaj ce trebat vozit na drugi dio grada il sto cuda napravit, al to je tak - usluga za uslugu a ne da kad ga trebam nije tam, ima drugog posla, eeeee... onda moš zaboravit |
|||
LiveStrong
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš decka više godina
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |