Wow |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne više... al ne kužim cemu |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što je tu cudno? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E pa vecini curi smeta da im decko ode nekam 2x tjedno recimo i nemaju bas same nekaj pametno za radit, nit neznaju kaj bi.........govorim iz iskustava svojih i svih ljudi koje znam manje vise da su stalno izlozeni prigovorima.....
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa zbog tog kaj ih zajebavate i nedate disat eto zasto........ Salim se iako je mozd ai istina jer je to tak.......... al i onak vas malo provociram, pocevši od prvog komentara na zmajevu poruku......... kad ste ko neke da ne velim kaj, cim spomene neko nekaj protiv zenskog roda odma se dignete na noge i kopate oci znal sam da bu se jedna bar javila |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ne kuzim sto je tu cudno.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma, ja nikad nisam imala problema u vezi;
al ozbiljno, bila sam u vezama - dvije po dvije godine, sad zadnja 3 godine i neeee znaaaaam što znaci imat nerazumjevanja, što su svađe; evo, prekinula sam još prošle godine s bivšim, idem sutra na kavu s njim, makar ima curu vec 8mjesec i više...cujemo se, pricamo o tome kak da rješi sranja koja mu se dese jer njegova to ne kuži i tak...ipak we go way back! tolerancija, razumijevanje, dobar sex, decko kuhar... ... kud ceš bolje al, ono, ljudi se mijenjaju, pa se razdvoje, to se meni dogodilo, nismo si bili tak potrebni više; ali, ono, rijetkima to uspije ostat prijatelji Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ništa ništa |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro netribas me vise opisivat |
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
o, pa ima vas više takvih
ko bi reko pa di si zmaj, šta ima |
||
LiveStrong
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa tu san ja,prisutan stalno |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne, ne ne zato jer ima zanimaciju, zato jer je bio papak, cura mu pijana s tri frendice uleti dok igra D&D , i umjesto da se napije s nama i prijateljima on se naljuti, kao ozbiljna mu igra... ahhhahahhaha ma nije vrjedno spomena, kad bi pricala kakve pizz sam mu slagala just for fun, ispala bi nenormalna, a sto se tice moje teretane, ja mislim da je itekako bio za to... ipak kad me vidi golu zna zasto je to tako :) a i nisam bas bila tad tolki fanatik, to sam pocela ozbiljnije kad sam se odjavila od alkoholizma |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo ga na, sad je on papak jer ne pije alkohol i ne zeli se
unistavat neg se ko pristojan decko zna zabavljat bez alkohola.......Eh ena, Ena....... kak sam rekel, becka škola, pristojini i dobri decki ne prolaze, treba se napijat, bit kreten, bahat , napuhan i ponašat se ko muški gad da bi bio dovoljno frajer u ženskim ocima.... |
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
FAIL |
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si ocito među rijetkima, tak da bum tebe izuzel iz te price A i kaj ne vidis da provociram Enu kad me ozbiljno shvaca , tak da nisma bas ozbiljan kad to pišem, al trudim se bit . Inace da i je tak , a je vrlo cesto....curama su normalni decki dosadniii..... ja se nikad nebi ponašao ko gad il tak nekaj da i je tak....., jer to nit neznam ni bi zelio bit takav pa makar nikad ne imao curu.... Edited by The Phoenix |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je moja sinoc nesto pricala.ja san joj reka neka skrati pa smo se zakacili nije me tila ni poljubit vise,a danas se kao misli ocemo se vidit
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
love issue |
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |