Wow |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma nije,sve je to ok
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Phoenix, podržavam te totalno! Ena, ako se netko ponio kao debil onda si to ti, bez uvrede |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ajde bas mi je drago da imam podrsku jer sam se vec bojao da ne ispadnem ženomrzac s takvim izjavama |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma kakvi, meni je drago što ima netko tko je dosljedan svojim uvjerenjima, pa makar to znacilo reci nekoj "curici" nešto što ne želi cuti Jednostavno, je licemjerno govoriti takve stvari o nekome, a ocekivati da ljudi poštuju tvoje izbore zabave i uživanja opcenito |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Nekad sam igrao i to kad mi je bilo dosadno, jest zaraza je velika
|
|||||
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hej.. imala sam š7... sta si ti radio sa š7??? btw: why so serious? lega : Edited by ena:))) |
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nisam ništa serious nego samo komentiram što se tice toga da si imala š7 godina, nije stvar u tome što si radila onda nego što sad sa godina toliko koliko imaš ne misliš da je to bilo... wrong a ja sam se sa š7 redovno opijao, ganjao cure, igrao slicne igre(kao tvoj bivši), bavio se sportom, citao harry pottera, nosio iron maiden majice i imao dugu kosu cca |
|||||
|||||
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma ko kaže da to nije bilo wrong? damn, kakav si ti shrink... nemoš se ni zajeb*** bez da mi tvoja allmighty savjest ne sjedi na ramenu, no dobro...
ili sam se samo upecala na tu vašu mušku solidarnost, kao vi nikad niste od cura pravili budale ... ja sam sa š7 samo mislila na vikend, alkohol, decke itd... pa nije bas slavno završilo... prostopirala sam pola Hrvatske, dio Srbije i dio Italije, pa sam se vratila s polupropuhom i upisala medicinu... štaš.. bar sam shvatila kad je dosta... Edited by ena:))) |
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hehehehe nije on shrink , ti si se tu javno hvalila da je on bio papak i da je dobio kaj je zasluzio , nogu u guzicu jer nije htio pit, pa nek si onda igra svoje igrice . Dakle s tom izjavom smatras i dalje da je on papak a ti si ispala cool, da nije tak nebi to spomenula kao nesto pohvalno
|
|||||
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zabrijo si i da... ja sam debil, jer vam je debilna igra .... i ovo uopce nema veze s mojom opaskom i zajebancijom, nego vašom senzibilnosti na manplay ... u pussy'z
Edited by ena:))) |
|||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||||
senzibilnost na manplay?
I da, ne trpaj mi rijeci u usta, ja nisma reko da si debil ni ista ruzno nit to mislim, samo da si pogrijesila u toj situaciji i to je to........ Durica |
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nisam skroz skužio pricu i koja je igrica u pitanju, ali slažem se da je onaj koji se kraj ovakve ribe igra igricama
DEBIL! (šalim se fenikše i illy, ja sam truba za te igrice pa mi je smiješno) haha, sad tek vidim zašto je nogirala tipa obožavam takve 'frajerice' Edited by Lega |
|||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nebi se slozio da je to frajerski kaj je napravila, vise djetinjasto.....
A i ocito je nekaj krivo radila ak mu je igrica bila zanimljivija,tim vise kaj ima takvo tijelo pa je puno teze mogla krivo nekaj radit , a i ocito je sve pošto se prvo mora opit Ak sama nezna napravit da mu bude vaznija od igrice i da mali jedva ceka priliku da dojuri k njoj onda je tu i njezin problem Edited by The Phoenix |
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
mislim da je stavio navodnike p.s ena, možda bi te posexao kako spada da si elf Edited by Iluvatar |
|||||
|||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ahha, je bili su navodnici hehhee evo vis kak bi Iluv znao zanitersirat curu da mu brije na takve stvari, nakon toga sumnjam da bi odlazila se igrat tam s elfovima i vilenjacima kad bi imala boljeg doma |
|||||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |