Wow |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da, samo, ja sam Paladin class |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ena, pa frajeri ti vole ženske u odorama, prilagodi se |
|||||
LiveStrong
|
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Uh oni su zajebani Ja sam u Wow-u night Elf, a klasa - Hunter |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma kakav wow, diablo II je naj |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pretpostavljam da nisi igrao wow onda nikad, jer je wow diablo 2 sa milion puta vise mogucnosti i interakcije
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma znam, zato ne želim ni probavati.. zadovoljit cu se sa diablom III nadam se |
|||||
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kad se sve zbroji i oduzme, ja bi se ipak zadovoljija s enom
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
znamo da bi |
|||||
|||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
koji ste vi papci ... elfovi? diablo??? pa nije ni cudo što ste me napali.. pa i mamu bi prodali za pol sata wow-a ...
btw illuvatar.. nisam toliko kinky ... i just like it rough zmaj ko zna zna zika_ ja se palim na uniforme , donekle, izuzev pandura i inspektora, više na pilote, vojnike....mmm |
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kinky ti je imati šiljaste uši i biti obucena u lišce?
pih, lightweight |
|||||
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
HaHAAHa... |
|||||
LiveStrong
|
|||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa normalno igrat se s enom ili izmisljenin likovima za mene nije teska opcija...jos pogotovo sta volin mrsavice je samo + to je sta se toga tice... a sta se tice igrica neman ja nista protiv...ali no life na wowa ili tako nesto je vise bolest nekako... Edited by zmaj |
|||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pretjerivanje u svemu je bolest, wow je zarazan, ali ako stignem radit, trenirat, bit s djecom i obavit sve sto mi je bitno ne vidim problem odigrat wow ili neku drugu igricu kad mogu i imam vremena
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
tako je.. problem je što ljudi obicno ne mogu naci granicu! Edited by Iluvatar |
|||||
|||||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||||
to je sve ok dok je u granicama
|
|||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nisam ga nikad igrao, a bome ni ne namjeravam
|
|||||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |