XPR trake za funkcionalni trening |
Post Reply |
Author | |
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Lipanj 2013 at 16:26 |
Zanima me koja je razlika izmedju ovih traka XPR trake za funkcionalni trening u odnosu na TRX koje ste prije imali u web shopu?
Vidim da je razlika evidentna u cijeni, odnosno XPR 500kn, a TRX 1000kn. Mogu li se raditi iste stvari s njima i jesu li ove duplo lošije? Hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam kupio jedne preko njuskala, za 250kn, i odlicne su mi... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Super thx:))
Mislim da su te od 1000kn puno precijenjene i da to ne vrijedi toliko. Cijena ovih gore je vec prihvatljivija i po slikama izgledaju solidno. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
TRX je pokrenuo cijelu pricu oko suspenzijskog treninga i oni daju puno vise osim samih traka. U paketu se dobije knjizica sa vjezbama, uputstva, DVD vjezbe, treninzi, takodjer oni daju support i sl. XPR trake su takodjer OK, no to je jeftinija inacica TRX-a i ne dobije se cijeli komplet, vec samo suspenzijske trake. Predlazem da isprobas XPR trake, uvijek postoji opcija da se vrate i dobije povrat novaca ukoliko ne odgovaraju kupcu.
Edited by Zoki - 06 Lipanj 2013 at 21:58 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Scarpetta
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki na objašnjenju.
Ipak cu se odluciti za xpr pa cemo vidit. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu. Slobodno isprobaj XPR, kupci su zadovoljni s XPR trakama.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |