xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxl size |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima nas jošššššš izvoli-- post koji ce rjesit muke oko blokova https://www.fitness.com.hr/blog/avangarde/Godina-dana-zivota-u-mojoj-ZONI.aspx
pozz |
|
X...L size
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
e super ja sam tek par dana zonirana i vec se osjecam bolje. za zonu sam se odlucila ponajviše radi problema sa krvnom slikom i hormonima jer iako sam unosila dosta povrca i voca uvijek su mi šecer i željezo ispod donje granice i osjecala bi se malaksalo a imam i problema sa hormonima tako da se nadam da ce mi zona pomoc bar malo uvest red u ovaj kaos
|
|
mia4
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Location: Split Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
Ja sam nova na forumu i potaknuta ponajprije Slavonkom kao velikom motivacijom, registrirala sam se ovdje. Nisam otvorila posebnu temu (ne vidim da je nužno), nego cu se probat uvdje "ubacit" . Svidja mi se ovo pisanje jelovnika, pa da nas iskusniji isprave gdje griješimo :) O prehrani znam sve, naglasak je na znam, ali sam i maloprije pojela zdjelu cokolina iz arucka :( Moram ubacit nekakvu aktivnost i za pocetak bih molila nekog atko ima iskustva s bucicama - koje da kupim za pocetak 1kg je dovoljno? I najvažnije: trebam skinuti 30kg :( Sad žurim, pišemo se ujutro, nadam se nakon "dobrog" dorucka :)
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda bi ti bilo bolje i lakse za pratiti da otvoris svoju temu...
Nemoj se naljutiti, al malo mi je cudno da netko tko ZNA sve o prehani, sebe dovede u situaciju da ima 30kg viška?! Al ok (svatko ima svoje razloge), tu smo da pomognemo koliko mozemo. Vjerovatno znas da je prehrana 70% uspjeha pa bi bilo dobro za pocetak da napises svoj jelovnik... |
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam doma bucice od 1 kg i muž mi je rekao da za pocetak je to sasvim dovoljno a kada nadam se smršam pa pocnem raditi samo na formiranju figure uzet cu si teže
ja sam pocela sa 112 kg i cilj mi je doc na 68 kg u naredne 2 godine, to bi bilo 2-3 kg mjesecno |
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se sa gabrijelom17 da bi bilo bolje da otvoriš svoju temu jer ce biti lakše i tebi i ljudima koji ce te savjetovat
|
|
mia4
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Location: Split Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
< = =text/ ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
ok ekipa...bježim na svoju temu :)
o da, gabrijele, itekako je moguce dovesti se u takvu situaciju
i ja sam nekad razmišljala kao ti, ali dvije operacije štitnjace i odjednom imaš 15 kg viška, a da po prvi put u životu paziš na kolicine, pa onda malo padneš u bad zbog toga, pa kreneš s prejedanjem (jer se jednostavno ne možeš obuzdat) i dodješ do katastrofe
ali ništa od kukanja, sad sam posložila neke stvari u glavi, napokon sredila hormone i krecem
idem za pocetak otvoriti "svoju" temu
|
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
pitanje za zonaše-ako si složim npr rucak od po 4 bloka i ne mogu nešto pojest do kraja jel ispadam iz zone il je to ok?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako si na 4 bloka probaj jesti 4 bloka :) no, ajde ako bas ne mozes pojesti onda uzmi 3 bloka, nece se nista dogoditi :)
pozz |
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
ova zona je zakonnn iako ne jedem kao što sam prije jela imam puuuno snage i nekako sam življa a probava mi je kao u malog djeteta haha. moram se pohvalit, farmerke koje prije božica nisam mogla zakopcat danas sam obukla na posao,ponosna sam na sebe jer vidim da ova prehrana,biciklo i šetnja su vec poceli djelovat
e sad pitanje,sobno biciklo vozim cca 40 min,to je oko 400-450 kcal i predjenih 20-tak km i jaaako ožednim pa smijem li za vrijeme vožnje pit vodu il samo prije il samo poslije?mogla bi cak vozit duže il jaci tempo al dehidriram haha? |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne dali bi smjela.. nego bi i trebala...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
hvala,ma bilo mi je cudno da nikako ne pijem dok vježbam btw one vježbe što si mi poslala su extra,baš sam si ih sada isprintala i jedva cekam da dodjem doma i probam ih
|
|
X...L size
Post Options
Thanks(0)
|
nakon skoro mjesec dana vježbanja i zdrave prehrane moram se pohvalit rezultatima težina -3kg,grudi -2cm,struk -6 cm,bokovi -4 cm.
biciklo mi je i dalje "najbolji"prijatelj,na njemu potrošim dnevno cca 400 kcal a poslije uradim par vježbica za ruke prehrana je uglavnom juhe,zelena salata,kupus,jabuke,narance,banane,riba,piletina,mladi sir,bademi,brusnice...nisam još uvijek 100% u zoni al gledam na odnos blokova p/uh/m bude približan i ova mi ishrana stvarno odgovara jer nisam gladna a jedem dovoljno, u biti konacno jedem pametno |
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, vidiš da se svaki trud isplati.. Kad tad ce se doci do cilja, samo nema predaje
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |