Za curke |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbalica ima pravo...u potpunosti...
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta se desi ako se vjezbaju svaki dan vjezbe za cijelo tijelo?
|
|
vjezbalica
Viden/a u gymu Joined: 01 Travanj 2008 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma nista se ne moze desiti ako ne forsiras i ne udaras ludjacki tempo, ako ti je cilj smrsaviti onda trebas smanjiti intenzitet odnosno lagano vjezbati, ali duze jer se masti pocinju sagorijevati tek nakon nekih 30-tak minuta vjezbanja.ja vjezbam 5 dana u tjednu, nekad 4, a taj peti ubacim bucice za ruke ili neki cardio trening na dvd-u, a ove ostale dane vjezbam vjezbe za cijelo tijelo jacim intenzitetom, jer meni nije cilj smrsaviti nego se dovesti u formu i zategnuti. tak da se ne brines, nikome nista nije bilo od vjezbanja svaki dan, a i moras osluskivati svoje tijelo, ako osjecas umor, znaci da ti je previse, ako ne, samo naprijed. |
|
balerina
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok cure, ok ti je svaki dan raditi cijelo tijelo nekih mjesec do dva na pocetku da dodjes u kondiciju, pa nakon toga mozes poceti po grupama, tj. svaki dan ili koliko cesto vec ides, radis jednu do dvije misicne grupe
|
|
mala plese na rubu
|
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
??? Apsolutno je dovoljno. To znaci da 5/7 dana u tjednu radis nesto, sto je sasvim dovoljno. Tijelu trebaju i dani pauze tako da... |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
mozda je tebi dovoljno - meni nije vec sam negdje spomenula kak izgleda moj tj - evo ponovit cu.. 2xtj sat, sat i pol trbusni, šx s-faktor 2h, pilates skoro pa svaki dan i orbitrek skoro pa svaki dan 45 min, nekad i sat vremena... |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedna_mala...ocito jos ne radis kad imas toliko slobodnog vremena. No to nije uopce bitno, kao sto nije bitno dal' je to TEBI dovoljno nego dal je to ZA NJU (POcETNICU) dovoljno. Za nju je to dovoljno za pocetak, mozda cak i previse (mogla bi se zasititi i odustati). Tvoj odgovor moze samo obeshrabriti osobu tako da... I da napomenem jos nesto...i nakon godinu treninga i sportske aktivnosti NIJE potrebno toliko aktivnosti koliko ih ti imas da bi se mrsavilo ili odrzalo kilazu. Apsolutno JE pohvalno koliko se bavis sobom i koliko si fizicki aktivna, ali imaj na umu, kad dijelis savjete, druge ljude koje ce takav tvoj komentar vec u startu obeshrabriti. Ne trebas biti neki matematicar da vidis da ti tjedno imas š7h fizicke aktivnosti (ne racunam jos ono sto hodas preko dana itd...), a to je...hm...puno. Jako puno. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |