za sagorijevanje kalorija |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno. Ako te zanimaju pojedinosti, mozes poslati mi mail na [email protected] ili mozes nazvati na 09š 469 0š87 slobodno se javi kad ti odgovara Mr.G Edited by D.R. |
|
Kvaliteta je dostigla svoj najpotpuniji oblik: pro.nutrition
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joooooj.... Ne mogu se sjetiti, ali mislim da to procitala u nekom katalogu s dodatcima prehrani.... Body shape mozda. |
|
zjocko
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad vec pricate o glukozi, zanima me koliku dozu bi bilo preporuceno uzimati (23 g. 82 kg, š78 cm) sa wheyom nakon treninga; ne bi zelio pretjerivati sa tako necim, da si "slucajno" sa velikim razinama secera ne navucem dijabetes...ili ja to pogresno razmisljam o tome...? Usput, sto mislite o EAS whey-u 2,5kg 440 kn? Isplativo ili precijenjeno? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolicina glukoze ovisi o intenzitetu treninga; u pravilu, glukoze ide 2x kolicine wheya...znaci negdje od 50g pa na vise (ovisno o intenzitetu). EAS whey? Prvi put cujem za tu firmu; ako je to firma (EAS). Edited by Mr G. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neces ti sa tim ako konzumiras secer navuci secer...ima tu jos puno puno drugih faktora.....;)) |
|
D.R.
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 49 |
Post Options
Thanks(0)
|
EAS ti je isto brand farmaceutske firme, jedan ot top po kvaliteti u svijetu.
Proizvodi su im nesto skuplji, ali barem znas da u sebe unosis kvalitetnu sirovinu (skuplji su radi carine i marzi), a ako se sjecam farmacija koja ih drzi je Abbott. |
|
|
|
missr
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2007 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
pwm Ako radim prvo trening snage, a poslje jos nesto crobno barem pola sata (npr.bicikl), kada pijem PWM? Izmedju ancrobnog i crobnog dijela, ili nakon zavrsetka cijelog treninga? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja osobno pijem nakon treninga....
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nakon cjelokupnog treninga. |
|
D.R.
Post Options
Thanks(0)
|
sve receno
najbolje isprazniti glikogen cim vise dakle, nakon sveukupne aktivnosti |
|
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
E, mogu tu pitati jel pijete omega3 i koje? Kada i koliko? Ja pijem MAXI Omega - 3, Belupo....2 kapsule.... navecer..... Pa....vase misljenje.... |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ti je trening duze od jednoga sata nije lose uletjeti sa jednom bananom ili sendvicom sa bijelim kruhom (bolji ucinak u nastavku ),,, a dosta njih ulijece sa proteinskim napitkom u toj nekoj sredini treninga,,,,mislim na trening koji ima ancrobni kao i crobni dio...... kao sto je receno ,,,nakon sveukupne aktivnosti proteinski napita a nakon jedno sat vremena jelo bogato ugljiko hidratima............ |
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Emilio, ako se ubaci uh u sredini treninga - nece bit utjecaja na smanjenje potkoznog masnog tkiva, odnosno 'glikogen' se obnovi i nema potrosnje masnih zaliha.
A mislim da je to cilj - ako se radi crobni trening nakon ancrobnog. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radi se samo o podizanju secera i boljem ucinku u nastavku, treninga,,,,pa to je samo jednad sendvc ili banana ,,koliko su oni utjecajni na tu potrosnju ,,to je neznatno,,,,,, sta je sa crpljenjem misica u tom slucaju ako je glikogen prazan,,,sta ako u toku treninga dodjes u situaciju da si malaksao itd.....
|
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je samo jedan sendvic ili banana?
Banana ima puno uh, secera...pa stoga ako se uzme banana ili sendvic poslije ancrobnog a prije crobnog -> ako je cilj skidanje masnih naslaga -> do toga nece doci. A ako je smisao kondicija ili nesto drugo - onda nema problema, pojedes si bananu i to je to. Sto se tice crpljenja misica - glikogen nece bit u potpunosti prazan ako se drzimo nekakvih 'pravila' i ne pretjerujemo. Znaci ancroban trening nekih 45min i jos 30min crobnog i to je dosta. Nece doci do katabolizma odnosno do crpljenja misica. |
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
ja imam svoja pravila i drzim se njih,,,,,,,,,,nitko nespomenu skidanje masnih naslaga,,,, |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |