Zadnja loža? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno, da se ne razilaze nebi imali o cemu diskutirat Sigurno da da, ali radeci sa ljudima, pogotovo sa curama, vidjela sam da bi nam takav pristup na prvom treningu drasticno smanjio promet . Ljudi su jednostavno sigurniji na spravama na pocetku, ne mogu nigdje pogriješit, sve im je pod kontrolom i imaju osjecaj da ih se tako manje promatra. A i mislim da i te izolacijske nisu tako loša stvar za neko jacanje prije prelaska na složene..i ja sam ložu prvo celicila na fleksiji :) Ne kažem da bi rezultati bili brži i bolji da sam odmah krenula na rumunjsko i ekipu ali....eto, šta je, je, dobro je i ovako ispalo :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na pitanju, danas sam pokidao zadnju ložu i dupe na box cucnju |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja radin fleksiju jer mi je u programu, ali nije mi glavna nikako tek 3 serije nakon 6 serija cucnja i 4 serije mrtvog, ali nije mi ni blizu medu omiljenin vjezbama. cak mi je sad mrtvo kako san prilicno savlada(bar mi je tako jedan covik sta ima 40ak godina i trenira neku zensku reka, a i meni se cini po videima koje san pogleda) postalo drago radit. puka san š00kila 2 puta jucer. nije neka tezina ka od onog sta je stavija video sa 220 kila ,ali i nije mi ni bitno toliko ovo je zasad meni dovoljno. ja bi rado zaminija fleksiju sa glute ham raise,ali nemamo onaj stalak u teretani za to
Edited by zmaj |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zmaju pa snađi se. Nemam ni ja to pa ga ipak odradim Ne pitaj kako jer necu znat objasnit |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a mislis ono da ti neko drzi noge pa do poda se spustas jelda. moga bi tako,zaminit cu fleksiju sa 3 serije toga
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može i tako, a možeš i zakacit noge ispod neceg.Ovo zadnje ti ne bih preporucio jer sam se ja polomio ko p#### |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
na koje zadnje mislis i bez tih prostota molim, vidis kako san ja posta dobar
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemoj kacat noge ispod niceg jer bih mogao završit na nosu ako se ne snađeš.Bolje da ti netko asistira. A ovo zadnje sam cenzurirao |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
da,pa nekog cu zvat da mi drzi noge, iman prijatelja koji u teretanu dodje oko š7.š7 30 ja dodjen oko š6. š6 30 taman dok napravin zagrijavanje cucanj i mrtvo vec on dodje. e sad da bar ima zena u teretani pa da oce prikopirat od mene tu vjezbu, zasigurno bi ja njima asistira
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A zar cucanj nije dovoljan? zar moramo izolirati inace zadnju lozu ako nam nije slabija?
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hm, ako je jaca loža od kvada onda bi trebalo to ujednacit (mislim logicno je). što se tice cucnja, samo klasicni cucanj nije dovoljan.Ako ceš vec radit cucanj, radi ga u raznim varijacijama.Kombiniraj široki, uski stav nogu,paralela,,meni je ok i na smith mašini napravit š-2 mjesecno prženje kvada u š-2 serije x 20 i više. Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
U pravilu bi ti zadnja loža trebala biti u stanju proizvesti silu 60-70% sile kvadricepsa. A još mi nisi odgovorio jel možeš izvesti puni GHR bez pomoci ruku? Vecinom osobe imaju jako slabu zadnju ložu i gluteuse tako da njima treba posvetiti dosta vremena. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rekao sam vec da tu vjezbu nikada nisam izvodio.. a ni nemam neku namjeru je izvodit jer bih mogao poljubit pod |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako nemožeš, pocni razmišljat o izoliranju lože |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam je nikada probao, ali vjerujem da mogu jer mi je zadnja loza znatno jaca od quadsa...
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde probaj pa nam javi rezultat |
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |