Zadnja loža? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probaj, pa javi kako je prošlo. Po cemu zakljucuješ da ti je zadnja loža jaca od kvadricepsa. To mi malo nelogicno zvuci |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i zasto nemas namjeru,pa uz pomoc ruku tesko ces poljubit pod,kad padas samo naslonis ruke i pazis malo,pa nisi toliko smotan bogte |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da...to nebi bilo niti dobro za koljeno...quad mora biti malo jaci od hamstringsa... Davore....
E, ta vježba....teško je to..... |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam da mi je jaca... a sad zasto? e pa.. imam na lijevom koljenu puknut prednji krizni ligament i doslo je do atrofije misica, a i od prije imam slabiju lijevu nogu jer sam imao frakturu bedrene kosti, a nisam dobio bio rehabilitaciju.. a na desnom koljenu imam napuknut prednji krizni ligament i takodjer je doslo do laganog slabljenja quadsa.. tako da znam da mi je slabiji, pogotovo sto vise ni nemogu odradjivat neke vjezbe za quads, jer to mi djeluje direktno na koljeno i tu nastaju problemi |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moraš raditi quad....koliko god možeš i moraš ga ojacati... inace imaš disbalans preveliki....
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Malo sam se raspitao kod frendova u teretani i... preporucena mi je vježba na presi... samo kod izvođenja vježbe pete postavim na vrh ploce i moram priznat da sam ljepo pogodio zadnju ložu.
što se qadricepsa tice... imam slicnih problema sa koljenom kao i davor... ovih dana idem kod ortopeda pa budem znao konkretno šta je na stvari... u svakom slucaju... ako i budem morao na operaciju bar budem qad ojacao pa i sam oporavak bude brži... mada se nadam da bi i uz terapije mogao popravit stanje... nisam baš velik optimist... ali opet se nadam! |
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti frendovi i latove pogađaju na lat mašini? |
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jesi zajedljiv ... meni se vježba pokazala dobrom... u nedostatku adekvatne sprave ! |
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto uopce želiš spravu? Pogledaj sprintere kolike hamse imaju a šta rade? Zadnja loža se najbolje pogađa vježbama koje smo tu naveli ili baš ako oceš spravu, onda reverse hyper |
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma koja rasprava... može ali samo konstruktivna, drugo ništa ne prihvacam... moram priznat da sam u odnosu na vecinu forumaša još u "pelenama" kad su u pitanju vježbe i iskustva u teretani... stvari i vježbe koje neznam... pitam pa pokušam primjenit i pronac one koje mi odgovaraju !
Nismo svi isti i ne odgovaraju svakom iste vježbe ! |
||
Who dares wins!
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da si se malo shebo i u mojoj rijeci sprava procitao rasprava Pripazi ubuduce
Ajd ova zadnja recenica ti je jedina konstruktivna pa cu dat slican odg - nema to veze sa tom izlizanom pricom da nismo svi ist i bla bla...GHR, mrtvo na ravne noge, rumunjsko mrtvo, box cucanj, good morning, back raise, i od sprava reverse hyper (sam ceš ju teško nac igdje) ZAISTA pogađaju posterior chain i prema tome i zadnju ložu, dok sve ostale sprave samo imitiraju nit toliko približni efekt kao ove koje sam nabrojao. Da si ne znam kakav, te glavne vježbe ce ti zaista djelovati. |
||
Psyho
Post Options
Thanks(0)
|
|
![/QUOTE] Mislim da si se malo shebo i u mojoj rijeci sprava procitao rasprava
Pripazi ubuduce
Ajd ova zadnja recenica ti je jedina konstruktivna pa cu dat slican odg - nema to veze sa tom izlizanom pricom da nismo svi ist i bla bla...GHR, mrtvo na ravne noge, rumunjsko mrtvo, box cucanj, good morning, back raise, i od sprava reverse hyper (sam ceš ju teško nac igdje) ZAISTA pogađaju posterior chain i prema tome i zadnju ložu, dok sve ostale sprave samo imitiraju nit toliko približni efekt kao ove koje sam nabrojao. Da si ne znam kakav, te glavne vježbe ce ti zaista djelovati. [/QUOTE]Definitivno je moj zaheb... izgleda da me je zahebo neki zaostali "krmelj" ! Hvala na savjetima... a i ovo što si napisao mi se vidi jednostavnije od "improviziranja" na spravi koja ima sasvim drugu namjenjenu... nemaš sumnje ili brige da budem probao ovo što si napisao ! |
||
Who dares wins!
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas san radija glute ham raise,i odlicno pogodi lozu.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morat cu onda i ja probat tu vjezbu.. a vidite, voditelj mi je rekao da je morao asistirat nekom idiotu u teretani koji se nasao izvoditi tu vjezbu, pored ostalih vjezbi za zadnju lozu... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|
Et vidiš, kad neceš ti vježbi, dođe ona tebi |
||
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |