Zainteresirana |
Post Reply |
Author | |
Masterica
Viden/a u gymu Joined: 10 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2010 at 00:54 |
Bog svima, ja sam nova registirana ali pratim vas svakodnevno i odusevljena sam vasim savjetima. Naime, prije 2 mjeseca odlucila sam dovesti u red svoju prehranu tako sto sam izbacila slatko iz svoje prehrane, svaki dan ujutro jedem zobene i probavin zitarice, za rucak jedem normalno (bez kruha , ne mjesam npr. krumpir i meso, popodne jedem bademe a prije 6 pojedem dvije jabuke i natjeram se popiti do 2 litre vode dnevno. Vec dva mjeseca vjezbam u teretani po 3 puta tjedno, izbacila sam auto i buseve iz voznog reda i koristim noge koliko je moguce vise. U ta dva mjeseca skinula sam 4 kg. Zanima me je li to ok i da li radim koje greske kod prehrane. Unaprijed zahvaljujem!!!!!!!!!!
|
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gdje je vecera ??
|
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
Masterica
Post Options
Thanks(0)
|
jabuke i to je to, nemam baš neku naviku drugo jesti navecer
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey Masterica Greške, greškice... sigurno nas pratiš svakodnevno? š. Obavezno sredi tu veceru - 2 jabuke prije 6 su niš, a ne vecera ;) I da...slobodno jedi nakon 6 ... Bravo za te 4 kg ali pazi na to da ne jedeš premalo jer mi se cini da je tako....nije ti u cilju usporavati metabolizam, jest si mišice i gubit vodu....moraš uposlit masne naslage, a za to ti trebaju pravilne kombinacije pravilnih namirnica i jedan mudro složeni trening |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Masterica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala gym_girl !!!!!
š. Potrudit cu se oko toga!!! 2. Jedem ih uvijek s mlijekom 0,9% 4. Meso jedem 3 do 4 puta tjedno i to najcešce piletinu bez kožice u kombinaciji s salaton ili kuhanim povrcem, tunu jedan put tjedno i kuhanu ribu jedan dan, a ostale dane kombiniram neku tjesteninu. A što se tice jaja nije baš da ih konzumiran ali potrudit cu se oko toga!!! 5. Trening: 20 min orbitrek, 20 min traka za trcanje, 20 min steper, š0 min bicikla, te pola sata vježbe za noge i trbušne mišice, a sve to tri puta tjedno, nažalost poslije treninga ne jedem ništa, ali ako nije problem samo da mi daš savjet što da pojedem poslije treninga?!!? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla i još bolje nas našla u temama!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Masterica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki!!!!!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo odradi vježbice za noge i trbuh, pa onda kreni na kardio a poslije treninga, s obzirom da mršaviš, pojedi neki izvor proteina (meso, oslic,tuna) sa povrcem, s tim da prije treninga pojedeš također neki izvor proteina, povrce + neki izvor složenih ugljikohidrata (malo integralnog kruha, riža..) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Masterica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala potrudit cu se vec od danas!!!!!!!!!!!!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zasto nebi poslin treninga jednostavno whey uzela najjednostavnije ostalo necu komentirat to ce gymka vidin da se vec uvatila
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |