Zakii Lj - FIT u 90 dana! |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
..pa svih su nam neke nevoljice zadesile.. ali lijepo je vidjeti kako ni unatoc tome našim curama motivacije i volje ne manjka, zapravo mi se cini da ih sve više imaju :) Bravo cure, idemo! Sretno Zakii |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,trebat ce mi. Evo danas preskocila trening jer sam bila sa maleckom kod doktora al zato cu sutra zapeti još jace da to nadoknadim. Marty mi složila klopicu i bome sam oduševljena, paše mi. Sredit cu se ja i svima dokazati da ja to mogu, pa nek si misle...
|
|
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo, to je duh!
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako je!!! mozemo mi to
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žali nam je opasno zapela..bravo!
|
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. Baš mi treba da me stisneš povremeno i daš mi vjetar u leđa.Valjda nece više škljocati???
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stšcem te..ali gdje si draga??
|
|
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
Evo me.. Lana mi je bila bolesna pa sam kiksala prošli tjedan. Eto danas krenula punom parom al morala sam prekinuti jer me uhvatila jaka mucnina. Nadam se da ce sutra biti bolje. cekam da javiš vec najavljenu promjenu treninga?! spremna sam
|
|
martyL
Post Options
Thanks(0)
|
Pa dobro di vadite te smajlice!!??
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Martina, pored ovih lijevo smajlica, imaš link - više - koji vodi onda na cijelu listu smajlica. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakii LJ,
kako ide? Zamolio bih te da nove slike postaviš u ovu temu, bliži se kraj natjecanju pa bi bilo fora vidjeti napredak. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
Slike stavljam veceras ili sutra ujutro. Napredak se baš i ne vidi al zato nastavljam dalje .
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ccc, pogubite se svi s tim linkovima
http://www.yfrog.com/edp53š005šj http://www.yfrog.com/87p53š0052j http://www.yfrog.com/ššp53š0050j Po meni se vidi napredak |
|
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
omg, pliz neka neko smanji te slike ili brišem
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast :))
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |