Zakii Lj - FIT u 90 dana! |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napredak se jako dobro vidi Zaki.....samo naprijed.....cestitam....
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
BRAVO!!!!!!!
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme kak si smrsavila, ne znam dal mi se to cini jer je slika veca ili stvarno tak je.... ajme bravo!!! sve pohvale!!
|
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala. al dajte molim vas neka netko smanji moje fotke,pliiiiiz!!!!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sređeno, bez brige! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žaki, pa ovo je odlicno!! Velika,velika razlika!! cak možda
i najveca razlika before/after od svih nas! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma daj, šta se ti bediraš, slike su super i nema potrebe da se smanjuju!
|
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na podršci a sada slijedi...
Težina:57,5kg (-2,škg) Struk :77cm (-4cm) vauuu,nemogu vjerovat??? Ruke :25cm (-šcm) imam cvrste mišice Noge :50cm (-2cm) treba još raditi na tome... Prsa :86cm (-5cm) jupi!!! Bokovi:92cm (-šcm) I onda ekipa,kaj mislite? Moglo je i bolje! |
|
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja stvarno ne znam zasto si htjela smanjit te fotke, ja sam u jednom trenutku otvorila sve kandidate da vidim nove fotke i kad sam vidjela tebe prva pomisao mi je bila - pa, cekaj, kad se ona prijavila-, jednostavno te nisam mogla prepoznat kolika mi je razlika od fotografija prije, odlicni su rezultati i super izgledash, bez srama stavi najvece fotke
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hhehehehe...Žaki pa ti si mrak!!Ja sam više nego zadovoljna i ponosna na svoje curke!!Bravo mame,zakon ste!!
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fantasticno... svaka cast
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
|
|
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
super si draga! svaka cast!
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |