Zamisao mog novog jelovnika =) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ukoliko se bavis sportom dnevna potreba c vitamina je oko š-2 g. Koliko koje voce sadrzi c vitamina u š00g: https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Vitamin-C-p rehrana.aspx |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad sam tek primijetio da je Ive mislio na Plivit C tabletu.... pa to i ja pijem hehe... (koja, usput, ima 500mg vitamina C) prema ovome je preporucen unos za muzjaka od š7-30 : 90mg dok je 2g "upper intake level", dakle plafon. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da na to sam mislio, inace hvala na savjetima a ono za medjuobroke da su previse light to sam tako napisao a ja inace isto pojedem vise toga , inace bi bio previse gladan (a i nisam uopce debel , cak bi trebao dobit malo mase), tako da mogu pojest i svjezi sir i bananu i kruha malo. (pecivo)
Inace, puno hvala na savjetima i razmisljanjima |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
blago tebi...
btw evo ja krenula s onim.. zasad mi dobro ide.. al' tek je š0 h =)
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hahahah cak si dva sata uspjela odrzat !
Ma oces ti oces samo pomalo , ja se vec navikavam polako , vec cak 3 dana tako jedem, valjda cu se naviknut! |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa braffo ti!!
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
ej ljudi svaka vam cast ako se vi ovoga drzite
treba pazit na to sve... jos jednom,BRAVO!!! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |