zamjena vježbi |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kaj mislite o ovom nacinu vježbanja: zagrijavanje (orbitrek š0min) - trbuh i ledja š0min - orbitrek š0min - ruke š0 min - orbitrek š0 min - noge š0 min - orbitrek š0 min.. to je valjda neš kao kružni trening? jel bolje tak ili zagrijavanje orbitrek kojih š0-20 min - vježbe za cijelo tijelo kojih pola sata i onda na kraju orbitrek kojih 20-30 min?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
@jedna_mala
Tako je, treba dosta vremena za planiranje i osmišljavanje cijelog programa, i s obzirom na moj staž u teretani ali i poznavanje nekih osnova što se tice tog full body otprije bilo je nešto lakše sastaviti ga. Ja također imam hrpetinu obveza, evo kao što vidiš koliko je sati - taman došao doma s posla, prije toga bio s curom, prie toga u teretani, još prije na faksu i do stuca i može se reci da je tako otprilike svaki dan + još dodaj ucenje za ispite i voila! Uvijek mogu naci nešto malo vremena ako me nešto stvarno jako zanima, to je poanta. A ovo što se tice opreme i sl., to te najviše sputava, s obzirom na ono što imaš teško da ceš moci odraditi baš cijelo tijelo kako spada. |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |