Zamjena za whey |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe.. i moji su tvrdoglavi glede toga.. no ja sam jednostavno kupio whey sa š5god i pio.. pa sam rekao njima ovako: cujte, ja mogu imat skrivene proteine u garazi, pa necete ni znat koliko doza dnevno pijem, ili nek je doma, pa barem znate da samo nakon treninga pijem |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobro si i reka,meni kaže da ona mora pitat doktora jeli to sigurno jedva cekam da joj potvrdi,najjaci su mi roditelji,a meni i sestre koje ne razlikuju steroide od proteina i onda cim vide prah odma je to droga |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Isuse kao o drogi da pricaš, tj samo si im potvrdio stavove Inace, kad sam kupio prvi whey isto je bilo nekih problema, ali onda je ocuh (spec. opce med) provjerio pa me na kraju žicao whey daj majci ovaj clanak: Whey |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
viš, ja tih problema nemam, kad sam prvi put kupio whey, sjeo sam i svojima objasnio sto je to, kako se dobija i za sto sluzi. nisu niti a rekli. cak stovise, ovo sto ily kaze, stari ponekad uzme i napravi si shake nakon neke duge setnje... razumni ljudi, nema sta
a najbolja zamjena za whey, je whey Edited by Furai |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
Bristol
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja obicno radim ovako. Odmah nakon cardia pojedem 6 bjelanaka, a nakon 45 minuta š50g pilecih prsa i oko š00g tjestenine ili krumpira ili rize. Je li ovo dobro? |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobro je, samo, prošao bi jeftinije da kupiš whey umjesto bjelanjaka, jeli Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Bristol
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Znam, ali volim jaja |
||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bilo bi jeftinije i brze misici uzimaju bjelancevine iz whey-a nego iz bjelanjaka, odnosno bjelanjak se duze probavlja, a nakon treninga ti je jako bitno sto prije dopremit proteine u misice... |
||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato lijepo whey nakon treninga, a bjelanjke u neki medjuobrok
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bristol nije ti to do jaja, nego ili mama neda ili si skeptican prema prascima jer niko nebi radje nakon treninga jea jaja nego popija shake |
||||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hebote tek sad skonto da se radi o prašcima a ne prascima - svinjama hahaha |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
morat cu pocet koristit hrv znankove, al nikako se naviknit |
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |