zamotavanje ^^ |
Post Reply |
Author | |
ivang121
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2012 at 12:04 |
Imam samo jedno pitanje :) ? Znaci ono za zamatanje (celofan ) ... jel ima kakvog ucinka kad ga zamotamo oko trbuha butova ili gdje vec ... ? i jel to stetno za nase tijelo ili samo ubrzava gubljenje sala ?
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
glupost. salo se ne gubi znojenjem, samo voda, a zamotavanjem ometaš normalni tjelesni proces odvodjenja pretjerane topline kroz kožu. |
|
Agatha_4
Cita FAQ Joined: 29 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Time samo gubiš više vode,možda ti se cini da si nešto "sala" istopio kada skineš celofan al sa prvom cašom vode sve se vraca na mjesto :) Jer to nije salo vec voda...
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
ehh to sam trazio :) mislim nije da sam vjerovao toj metodi al htjeo sam pitat "strucni " savjet ... hvala vam
|
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
ko god se mota sa tim je debil, ukratko, zbog vec navedenih razloga, nemoj se ni slucajno omotavat sa tim.
|
|
ivang121
Post Options
Thanks(0)
|
hehe :) a gle da budem iskren nisam bas vjerovao tome al izgledalo mi je " dobro " :) al hvala bogu pa sam vas pitao (mi mladi svakakve gluposti prihvacamo )
|
|
pepperedangus
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
nismo ni mi baš svi stari, ali lako prepoznaš šta valja šta nevalja :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |