Zamrzavanje wheya |
Post Reply ![]() |
Author | |
analee ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Listopad 2010 at 14:37 |
Kupila sam 3 kg wheya i skužila sam da ima rok trajanja samo do š2 mj ove godine. I to kad sam ga vec otvorila....
![]() Da li se može to zamrznuti pa da se mu rok produži? Jer sigurno ga necu potrošiti ako uzimam š mjericu dnevno! |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da se tu nema kaj pokvarit baš, jedino psihicki je
to onak teško pit poslje ![]() Pa ak znaš nekog da trenira podijeli s njim pola, nek otkupi ili tebi da svoju kilu ti njemu svoju........teško buš to zamrznula, tj trebala bi onda po mjericama zamrzavat jer nemreš sve zamrznut pa odmrznut... |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Ma nemaš što zamrzavat ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
analee ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 27 |
No,super
![]() Tu ideju imam jer ja zamrzavam krušne mrvice i brašno od cjelovitog zrna... Thanks ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |