Zanemarivanje |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kabriolet trening
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe da, mi smo jednog u teretani cak zvali johnny jer je bio isti, zurka uvjek postojana |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, žene gornji dio, pogotovo prsa i ramena kao što kažeš...evo, ja jedino što u svom gymu vidim da rade, osim beskrajnog kardia, su nekakva zbrkljana ledja i noge, noge, noge... ...što je opet suprotna stvar kod muških, to definitivno - sve samo ne noge Zapravo i ledja rade slabije....onak, glavno da to dobro izgleda kad se rukav zavrne, drugo nije bitno Baš malo gledam po gradu...razmilili se ti vježbaci sad...u uskim majcicama...a prvo što gledam su - noge...kojih nema Stvarno rijetko kada vidim decka da se baš vidi da je taj dio razvijen...a nema mi boljeg od jakih nogu....kod mene ih jaaako malo radi cucanj...a i ostalo. ako nešto rade onda prkljaju po ekstenziji.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a meni su bas lijepa onako definirana leda zenska a i dobra leda su po meni kod zena preduvjet za super noge i guzu a i dobe fini struk zbog laganog V a za muskarce, to mogu iz vlastitog iskustva reci, svima je najgore radit ono sta ti je najslabije a vecina ima noge najslabije i onda jos i izbjegavaju. ja ionako ne vjezbam samo zbog izgleda nego da mogu neke fora stvari funkcijonalne napravit tipa stoj na rukama, salto, flag i slicno a i da budem bolji u rekreativnom sportu tako da sam si u glavi postavio da sam jak ko najslablja karika cak u zadnje vrijeme imam problem jer bi precesto htio radit noge listove i slicno onak zeljan napretka, a znam da mi je odmor jednako bitan. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To se odnosi na sve, mislim da vecina nas ima taj problem Ja sam dugo imala sa gluteusima baš to - najslabija karika, a neda mi se fokusirat na njih i gotovo :) I naravno, vjecno nezadovoljna baš s njima! Zato prvo treba nac šta je najgore i baš po tome lupat! Onda se vidi ko je stvarno ustrajan
E to je super, tako treba razmišljat Edited by Gym_girl - 06 Lipanj 2012 at 11:05 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |