zanima me...??help |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||||
samsung
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2008 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Listopad 2008 at 19:18 |
|||||
zeljela bih skinuti 5-6 kg sala al samo u podrucju trbuha.ostalo ne. al znam da to nije bas moguce sam s šmjesta da se kg skidaju al..kako god bude.pa me zanima sta mislite da li bih trebala izbaciti ili dodati koju namirnicu u svojoj prehrani..?? dorucak pola8- zobene pahuljice s jogurtom ili 3bjelanjka s š zutanjkom ili dvopek s sirom i svjezim povrcem medjuobrok polšš-šš- posni sir ili neku vocku rucak oko š-2-konzervu tune s povrcem ili piletinu s povrcem ili samo kuhano povrce medjuobrok oko 5-posni sir ili jogurt ili rize saku vecera oko 7-8- jogurt ili posni sir ili nista ak nestignem citala sam po forumima i tak i nasla sam dosta clanaka i savjeta pa sam si uz pomoc nekog jelovnika sastavila sta mi najvise odgovara. jos se planiram upisat na fitnes al mogu ic samo navecer sto mi se nesvidja jer sam citala kak se ujutro najvise sagorijevaju masti ,al kad ja nikako nemogu ujutro.pa me sad zanima ,oni koji se razumiju u prehranu jer sam ja laik, da li je ovo dobro il bi jos sta dodali ili ukinuli i koliko otprilike vremenski bi skinula tih 5-6kg .pijem samo vodu i kavu,one nekakve proteine sto vi navodite nebih uzimala nit se kuzim u njih.jako volim jest slatko i iza š8h ali imam cvrstu volju tak da nadam se da necu posustat. eto..ako tko ima kakav pametan savjet ili komentar nek slobodno pise..bit cu vam zahvalna |
||||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
ako jedeš za medjuobroke samo voce ili rižu, a za rucak samo kuhano povrce onda imaš premalo proteina u prehrani tako da bi ti se moglo desiti da izgubiš mišice mršaveci...
|
||||||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Treba ti proteinski dodatak u prehranu. + mislim da ce ti teško dugorocno biti održati ovaj režim prehrane jer je premonoton+ obavezno vitamini i minerali, 9 sati sna i š.5 do 2 litre vode dnevno
Edited by Fresh |
||||||
samsung
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
a sta onda da jos od hrane dodam da nadoknadim te proteine ?? i koji proteinski dodak bi trebala piti i u koje vrijeme? |
||||||
Fresh
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Nemasnu piletinu, puretinu, ribu, bjelanjke jaja, proteinske dodatke(mislim da bi tebi sojini bili najoptimalniji), soju. Možeš i ab kulturu. Uglavnom proteini te zasicuju, a ne možeš se udebljati od njih.
A proteinski dodatak možeš dodavati hrani koju jedeš, a i piti posebno.. |
||||||
samsung
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
sve mi je to ok osim ribe.nju nepodnosim.volim tunu al ribu ne. ok..hvala vam.. nisam znala da se od proteina ne deblja-super! fresh daj mi sam jos napisi naziv koji proteinski napitak da si uzmem i u koje doba da to pijem hvala |
||||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zašto baš 5,6? Neki poseban razlog? Skidaj onoliko koliko ti ogledalo pokaže! I dakako, nema skidanja sa određenog podrucja, iako se (koliko sam primijetio) najviše skida sa onog dijela koji je toj osobi kritican i tamo si genetski predisponiran za nakupljanje sala.
Ne zabrinjavaj se time. Kako god, samo kreni! Bitno je poceti.
Najkvalitetnije, naoptimalnije je gubitak oko 500g tjedno (najviše masnog tkiva) pa si racunaj.
Kava bez šecera i ostalih dodataka.
I nemoj! To je živo zlo.
što cvršce to bolje |
||||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
I nemoj! To je živo zlo. |
||||||
Fresh
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Imađ par recepata ovdje za proteinske plocice koje možeš sama napravit, ak tak jako voliš slatkiše
|
||||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
zašto baš sojini? u cem je razlika? |
||||||
Fresh
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Evo ti clanak pa citaj :-)
http://www.osijek03š.com/viewtopic.php?t=5076 |
||||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Osim ako nisi vege... i slcino, bilo žene, a pogotovo muškarac, bi trebao/la izbjegavati sojin protein. Ne može se usporediti sa sirutkinim osim po cijeni. |
||||||
|
||||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
a kakvi su jajcani i mlijecni proteini? ja imam od x-tremea: http://www.heliks.hr/katalog.php?kateg=2 protein 95 - neutralan |
||||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Sve ima svoju svrhu i primjenu, ovisi za šta ti treba. Obicno su takvi proteini za probavljanje dužeg vremena, duže zasicenje itd. Nije baš za pwm. Kao obrok u ostatku dana ok. |
||||||
|
||||||
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
kao pwm koristim elite whey - to sam vec spomenula par puta, a ovaj obicno ujutro za dorucak umutim u kašicu od banane (to mi je prefino) ili ili kad mi se jede nešto slatko u mlijeko pa dodam žlicu nesqika... super mi je kaj ga mogu kombinirat uz kaj god hocu.. i fakat mu je okus neutralan.. skroz neutralan.. jer na onaj neutralan od pronutritiona mi se diže želudac - odvratan mi je , tako mi smrdi da je to prestrašno.. |
||||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Kako je neutralan kad je odvratan i smrdi? |
||||||
|
||||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |