zanima me...??help |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||||
samsung
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2008 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
e hvala vam puno!! soju mogu pojest iako nisam veget. a pitanje zasto sam s trbuha zelim skinuti kg je jer sam tamo se debljam...noge i guza je ok..cudno-kad se debljam sve u trbuh ode a kad skidam kg prvo mi guza ode malo i dok dode do trbuha poludim jer nevolim cure bez guze... imam 65 kg na š74cm visine i vitka sam,normalna , al kad zakopcam hlace mal mi kipi s trbuha salo-nije mi cvrst trbuh.prije 6mj kad sam imala 60-62 kg sve je bilo super-sve ravno tak da..zato! iako ljudi kazu da netrebam skinuti ista i da je ok al to je u odjeci,kad se ja skinem men to smeta. nije sd da sam opterecena i da silom moram ,al bilo bi lijepo.. cini mi se da je teze skinuti 4-5kg nego 20.. onda najvjerojatnije te proteine necu ni koristiti et..javim vam rezulatate za mj-dva..joooj hvala vam Edited by samsung |
|||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
onda si tu negdje ko ja - ja ti imam nekih 68-69 na visinu š75.. samo kaj ti je kod mene sve raspoređeno ravnomjerno... meni je isto bilo najbolje dok sam imala 60-62 kg vratit cu ih opet - ja se nadam jer bi htjela da mi se mišici vide i ne zelim imati ni mrvicu celulita kak si se zdebljala? kaj si pocela više jest ili si pocela jest dosta nezdrave hrane - fast foodica? Edited by jedna_mala |
|||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kako nevin, bezopasan i sladak naziv za najvece zlo covjeka u borbi protiv dijabetesa, povišenih masnoca, pretilosti i dr. |
|||||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||||
samsung
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja sam prije jela sve i svasta.al doslovno SVE . i ni gram se nisam udebljala,imala sam istu tezinu 3god.nista mi se nije primalo. i onda odjednom se poceo spek skupljat na trbuhu-ostali dijelovi tijela su ok. tak je to kad predjes 22g. jela sam iza 2šh najcesce..preko dana stalno u pokretu i onda dodem doma i pred tv-om pojedem cijeli frizider ,kud od dosade kud od gladi. tak da mislim da je to problem. a i slatko obozavam. a o celulitu da nepricam.. nema za to neke pomoci, bar za mene.imam ga na guzi i bedrima.prije god dana sam isla na fitnes 4x tjedno 7mj. i mazala se nekim skupim kremicama i nista..cak sam ga vise dobila. sad sam cekam da dode i na trbuh i onda cu hodat u skafanderu na ljeto . |
|||||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Visoke razine stresa -> visoke razine kortizola -> nakupljanje na mjestu koje je idealno za kortizol, trbuh. Tu se zapravo najviše ocituje necija razina kortizola.
Dakako, ovo djeluje jako poznato, može se reci, tipican primjer dana velikog broja ljudi. |
|||||
|
|||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kakve veze sad imaju godine s debljanjem? po meni je to sve stvar hrane i kolicine kretanje... na koji nacin funkcionira ne jedenje poslije 6h? koliko sam skužila po postovima vas je dosta na ovom forumu protiv toga.. a kod dosta ljudi takav nacin hranjenja funkcionira u smislu mršavljenja i održavanja težine.. |
|||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ne same godine, koliko događaji vezani uz njih - nekima faks, nekima posao, nekima oboje, veze i slicno, jednom rjecju stres koji se nakuplja kao posljedica izgradnje mlade osobe. |
|||||
|
|||||
samsung
Post Options
Thanks(0)
|
||||
hoces reci ako sam pod stresom da se vise debljam?? kako tko. frendicu ostavi decko i u mj dana skine 7kg a ja nist..isto mi je i kad sam sretna i kad sam tuzna.. stovise sad kad sam na faxu i u vezi trebala bih vise mrsaviti jer sam u vecem stresu nego u srednjoj.. e da..negdje sam citala da kiselo povrce jako deblja.jel to istina?? znaci kiseli krastavci, kiseli kupus,paprika,rajcica i te stvari iz zimske smocnice i zobene pahuljice su mi grozne..jel mogu ujutro u njih staviti pola sake il manje onih obicnih kukuruznih da mi budu ukusnije??? |
|||||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ugrubo receno, da. Potraži negdje 3 kljucne rijeci: kortizol, stres, debljanje.
U pojedinacne slucajeve ne ulazim, previše je varijalbi koje nije moguce kontrolirati.
Također vezano uz moj odgovor iznad.
Gluposti, te stvari ne da su dobre, nego izvrstan izvor vlakana preko zime kada nema svježeg povrca.
Jesu, grozne su. A je li tvoj problem grozan? U ovom slucaju, klin se klinom izbija. No, kako god, okus im se može poboljšati, pisano je na forumu kako... search. |
|||||
|
|||||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ak jedeš navecer jedi proteinsku hranu+ugljikohidrati koji nisu škrobni(znaci povrce)
Vecera - Glavno jelo (primjeri): š. Teletina ili junetina ili govedina (lešo ili pecena) + salata 2. Puretina ili piletina (lešo ili pecena) + salata 3. Bijela riba (lešo ili pecena) + salata 6. Tunjevina, lignje … (pecene) + salata (U glavnom jelu još mogu biti bjelanjak jaja, posni sirevi, jogurt, AB kultura i slicno) - Salata u vecoj kolicini (svježa sezonska), masline. *salatu zaciniti s malo maslinovog ulja, kvasine ili limuna. - Desert: vocni jogurt Napomena: Svježe voce uzimati prvo u obroku, a nikako kao desert |
|||||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ne bih rekla. Na kupovnima mozes procitati sastav pa ces vidjeti. U domacu zimnicu obicno idu samo sol i kiselina. Jedino sto bi eventualno moglo debljati su neke domace rajcice (uglavnom pasirane) jer znam da neki (moja baka npr.) stavljaju secer kad ih kuhaju za zimu. |
|||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |