zasto ne mrsavim? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako si vec izgubila š0kg, znaj da sad organizam sve jako otpusta.kada si vec toliko prosla, moras znati da ti se sada tijelo priviklo na to i cuva svoje zalihe ko hrcak.svakako ti treba vise aktivnosti, ako se mene pita.ja npr vjezbam svako vece, ponekad i ujutro, skoro pa š0 treninga tjedno, a gubim kilu tjedno..znaci, ne mozes n znam sto ocekivat.zajebi blato i hlace.odvoji svako vece 60 min za trening.
|
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Thanx na informacijama Vanja. A ima li smisla ublaciti te sauna hlace dok trcim bez ikakvog blata?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se i ja ubacim..bilo je price vec oko tih sauna hlaca i jakni za vrijeme treninga..i dokazano je da te hlace i jakne ne pomazu pri mrsavljenju, odnosno vise se znojis sto je samo trenutacno gubljenje tekucine iz tijela sto nema izravne veze sa mrsavljenjem. Vanja je valjda toliko vjezbala da valjda nije ni primjetila da joj te sauna hlace ne pomazu - vec je sve postigla svojim treniranjem. |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma te sauna hlace sam te kupila, ja ih stavim kad se namazem s blatom, jer mi se neda gola hodati okolo a niti staviti trenerku na blatu. Ali cinjenica je da te sauna gluposti nisu zdrave jer koza ne dise!
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
dajte samo uvedite red u prehranu i vjezbajte.. |
|
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da. vise manje se slazem. prihvatila sam cinjenicu da je ovo bilo samo malo zatisje pred oluju... vidim da dosta vas ima svakakvih ideja...od blata...do hlacica itd... ali ja mislim da cu ipak ostati na ovim isprobanim tehnikama. Svejedno Hvala! |
|
karmen
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatno pravilo: 4-5 malih obroka na dan, prehrana sa smanjenim unosom uh, bez masnoca, crobni treninzi i pozitivne misli!
|
|
duje
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
SAMO SMANJI KOLICINE KRUHA AKO GA UOPCE JEDEš PONEKAD PROšETAK ILI IC TRCAT ZABAVI SE SA NECIM DA ZABORAVIš NA HRANU SAMO JEDI 3 OBROKA I REZULTATI CE SE VIDJET |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 obroka dnevno je premalo..treba jest barem 5 obroka dnevno (3 glavna i 2 medjuobroka). |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |