Zasto uvijek Weider?!? |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja koristim Whey, L-carnitin i isto glutamin povremeno.Misli, di jos mozes naci 500g glutamina po 220kn?
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam jedno pitanje, mozda glupo pitanje, al zanima me...
s kolko godina je ok pocet uzimat te dodatke u prehrani? |
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav, neznam koliko godin a imas, ali mozda prije š6/š7 godina ne. no to sve ovisi o tvom zdravstvenom stanju i da li u kakvom profesionalnom sportu. u svakom slucaju od proteina nece ti biti nista, i u konacnici od ostalih bazni dodataka. mozdra bi bilo bolje mi reci na koje dodatke mislis |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam poceo uzimate whey poslije treninga negdje oko sedamncste godine, to je bilo prije godinu dana otprilike,a u teretanu idem negdje oko 2 god! Ne vidim razloga zasto se ne bi moglo uzimate proteine (bjelancevine) oko š6 ili š7 godine , to moze jedino pomoc. Za organizam bi trebalo bit zdravo ako uzima vise proteina bilo kroz prehranu sto je jos najbitnije, ali i kroz dodatke prehrani narocito nakon treninga!
Tko god ima pojma o tome nitko nije rekao da je to stetno! Moje osobno misljenje je da su te price o stetnosti toga ciste predasude, zato jer kad malo razmislimo i hrana nije posve zdrava, vidite sto se sve radi s tim umjetno uzgajanje u odredjenoj okolini i uvjetima, nije to vise ona hrana koju bi ubrali iz vrta i jeli tako da ono sto se kaze umjetno je nije zdravo vise ne bi trebalo pretstavljati nesto |
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto vise, nista protiv dodataka, ali ne zaboravite to su samo dodaci. ja sam poceo uzimati dodatke isto sa ca. š6 g. (sad imam 38), prvenstveno iz znatizalje, a poslije jer sam vidio da korisiti. naravno, primarno proteine. no, sada ih i proizvodim (www.pronutrition.hr). ali, uzimanje dodatka, sada mislim na malo profesionalnije, ima utjecaj na metabolizam i hormonalni sustav. dodaci ako se uzimaju kako je propisano i ne pretjerano, nece stetiti. tu mislim naravno na zdrave osobe. tesko da ce jedan dijabeticar moci uzimati kako je propisano kreatin, jer primarno mora uzimati jednostavne secere da mu kreatin dobro djeluje. takodjer, osobe koje imaju problema sa razgradnjom pojedinih amino kiselina (da ne kompliciram sa nazivima bolesti), ne bi smjeli uzimati te amino kiseline itd. istina, ti problemi mogu biti i kod mladih i kod starih, no sve u svoje vrijeme. dakle, od ca. sredine srednje skole, mislim da ne bi trebalo biti problema sa uzimanjem vecine dodataka.
|
|
AnimaL
Viden/a u gymu Joined: 30 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
moje misljenje je da sve ovisi od dodatka do dodatka... sto je, proteine mozes poceti uzimatii s š7, ono oko, ali za kreatin, svugdje ces naci da se ne bi trebao uzimati prije 20. god. |
|
Shut The f**k Up And Train
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
treba svakako paziti na dozu koja je preporucena.Unos vecih kolicina od dozvoljenih je u najblazoj varijanti bacanje love jer organizam to i tako ne moze apsorbirati, ili u najgorem slucaju je sve to stetno za zdravlje i metabolizam mladih ljudi koji su jos u razvoju. A sam whey..protein ne skodi, no i njegov pojacan unos malo jace optereti jetru i na kraju, znate, i proteini, ako se ne varam debljaju
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne varas se i oni debljaju ako ih pretjerano unosimo u ijelo. Visak proteina koji unesemo u tijelo vecinom se "ispisa" a jedan dio se prevara u masne naslage |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
da, da, prvo se prevedu u glukozu pa u mast
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je prva Hrvatska firma za suplementaciju ako se ne varam? Ja osobno podrzavam proizvodnju domacega i rado bi kupio te proizvode. |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
je, je. Jedina kod nas. Vec kupujem od njih neko vrijeme i sto mogu reci osim samo naprijed! Dolje strani, skupi, razvikani proizvodjaci!!! Naprijed nasi!!! |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |