zašto kg ne idu dole? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
precesto se važete, takva kolebanja u kilaži su normalna |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
sfingaaa
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A šta bi preporucio za dorucak? Znaci mogu zobene pahuljice(ali opet koje??ja uvijek uzmem neke od cokolina ili sa cokoladnim mrvicama) s mlijekom? I koje to proteine da dodam na to? |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cokolino nisu zobene pahuljice.. imas zobene u svim vecim marketima.. pola kile dodje oko 5kn.. ako ne i manje.. Ako si na mrsavljenju, skuhas si ih lijepo na vodi, i u to dodas 30g whey proteina.. i to ti je odlican dorucak.. recimo nek stavis 50g zobi.. dorucak ce ti imat oko 300kcal.. iako bi trebao i vise zobi.. a zastupljeni ce biti i kompleksni UH i kvalitetni proteini..
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je glupost jesti zobene i bilo koje pahuljice ako si na dijeti... jer š00 g zobenih ima preko 500 kcal a da bi konkretno jeo treba ti min 50g... uneseš više od 400 kcal po obroku a nisi konkretno jeo, gladan za sat vremena... kad na sve to još dodaš i mlijeko ode to dovraga...
Zato, ja za dorucak lagano pojedem oko 200 g pilecih prsa ili nekad š00 g tune dodam malo integralnog dvopeka i neko voce... To me dosta dugo drži, taman nekih 3h da mogu normalno funkcionisati na poslu, a ima manje kcal... Kada pojedem zobene pahuljice prije nego krenem na posao za max 2h umirem od gladi, ne mogu normalno da radim... Zato, za mene su dakle pahuljice glupost ako se želi smršati... |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š00g zobenih ima 400kcal, a i manje.. imaju najmanji udio masnoca i secera.. ti mozda jedes preradjene pune secera.. svi jedu zobene za dorucak jer znaju da su izvrstan izvor ugljikohidrata za dorucak.. kuhaju se na vodi.. dodas u njih 30g whey proteina, tako s 50g zobenih imas obrok od 300kcal u kojem je zastupljeno sve sto je potrebno za dorucak ;)
Nemoj mislit da se mrsavi time sto se pojede dnevno š000kcal.. mrsavi se sa kvalitetnih 2000-2500kcal i kontinuiranim treningom ;) |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pricaš gluposti za zobene, tocka. |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe... Kad Thorn kaze tocka, znaci rasprava zavrsena..
Thorn, zobene kuhane na vodi su mi isto fine..samo malo cimeta sam ubacio.. A sta mislis, posto sam na defki sada, mogu med ubacit ili ne? ili kakve grozdjice? |
|||
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Još jedna tocka.
Probaj jabuku naribat unutra ;) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ko zna kako bi isla nutela unutra
|
|||
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
još jedna tocka ( your logic is flawed) P.S ja stavim i med i jabuku |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rekla ti je gymka dobar savjet za jabuku. Onak, šta god da staviš unutra od voca neceš previše pogriješit (naravno ak je neka umjerena kolicina) jer upravo malo te fruktoze i treba ujutro. Med je vec druga stvar, meni osobno manje poželjna. Više volim prožvakat neke kalorije, nego ih samo usut u sebe pogotovo na defki, želiš što više jesti a da ima što manje kcal tako da svaki komadic voca žvaceš ko da ti je posljednji
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš tako, da što duže traje kad vec ne možeš svašta natrpat unutra Meni to super...skuham ih u vodi, naribam jabuku ili ju isjeckam na komade, ubacim u vodu da se malo smekša i stavim malo cimeta na kraju |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Tonkaa
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A jel mogu skuhati više zobenih i staviti ih u frižider pa uzimati ujutro za dorucak? Ko ce to kuhati svako jutro....
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
prelij ih vrucim mlijekom i pojedi za š5 min |
|||
|||
Tonkaa
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E kad bi ti znao koliko je meni š5 minuta ujutro... Tak i tak ustajem rano zbog klinca, vrtic i tako to... No dobro... |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jednostavno uliješ u zobene 2-3 deci mlijeka, nebitno toplog, hladnog i gotovo. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |