zašto vježbate |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | ||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ja sam imala loše raspoređenih 56 kg kad sam krenula, pogotovo mi je donji dio bio strašan, inace je građa kao takva bila dobra
|
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
Ma ja sam provociram malo ![]() ![]() obostrano je takvo razmisljanje pomalo povrsno, al kaj kad tak je..... |
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
naravno da je izgled bitan, svatko želi imat nešto lijepo za gledat kraj sebe
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|||
Koliko iskreno ![]() Ma naravno da ima i veze sa fizickim izgledom, samo sto neki vezbaju samo radi fizickog izgleda, neki radi celokupnog ''zdravlja'' i izgleda, neki zarad izgleda i neceg treceg...Either way, meni su svi razlozi skroz ok. |
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
sad ste naježili kad vam se Dalila raspiše!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|||
A zbog ceg ti Thorn treniraš ? ![]() |
||||
![]() |
||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
LiveStrong
|
||||
![]() |
||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|||
ma ja više ne treniram... |
||||
![]() |
||||
|||
Aaaaa znaci ulovio komada i sad vise nema potrebe ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
|||
sad samo "cardio" :) |
||||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||||
![]() |
||||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|||
ma Thornicu...ja cu to tebi na pm... ![]() Vidim da ti je promaklo da sam svoje napisala....
![]() |
||||
![]() |
||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||
A dobro sad, ovoliko ocajan nikad nisam bio, tj. nebi se mogao dovesti do takvog stanja ![]()
Netko je vec rekao, zdravlje je nusprodukt treninga i korigirane prehrane. Ne možeš imati loše zdravlje ako se hraniš s mesom, povrcem i mlijecnim proizvodima i ako ne provociraš inzulin cijeli dan. A u ostalome, cim pocneš fizicki liciti na neki svoj ideal odmah si i psihicki stabilniji, a i kad si psihicki zadovoljniji svojim izgledom, odmah si i zdraviji., sve to ide jedno uz drugo. O samopouzdanju ne trebam ni govoriti ![]() |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
![]() |
||||
|||
bilo mi je cudno samo š post od tebe u ovako epohalnoj temi pa zato ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
Ja vježbam da mogu više jesti
![]() |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|||
Gym, ne znam da li si se zezala, ali ubola si i moj razlog
![]() |
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
Ma kakvi, nikad nisam bila ozbiljnija
![]() šta cu, shvatila sam da je to jedini nacin da jedem sve što volim i da koliko toliko sve ostane na mjestu, štoviše napreduje ![]() ![]() |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |