zašto vježbate |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | ||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja sam imala loše raspoređenih 56 kg kad sam krenula, pogotovo mi je donji dio bio strašan, inace je građa kao takva bila dobra
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma ja sam provociram malo .......... obostrano je takvo razmisljanje pomalo povrsno, al kaj kad tak je..... |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
naravno da je izgled bitan, svatko želi imat nešto lijepo za gledat kraj sebe ali ako pretty thing provaljuje glupost za gluposti, ja radje uzmem "lošiji model" sa totalno kul osobnosti, ako se uopce mora birati između 2 , a idealist bez temelja u meni misli da ne mora
|
||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koliko iskreno Ma naravno da ima i veze sa fizickim izgledom, samo sto neki vezbaju samo radi fizickog izgleda, neki radi celokupnog ''zdravlja'' i izgleda, neki zarad izgleda i neceg treceg...Either way, meni su svi razlozi skroz ok. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sad ste naježili kad vam se Dalila raspiše!
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A zbog ceg ti Thorn treniraš ? |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
true. |
||||
LiveStrong
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ja više ne treniram... |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Aaaaa znaci ulovio komada i sad vise nema potrebe |
||||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sad samo "cardio" :) |
||||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma Thornicu...ja cu to tebi na pm... Vidim da ti je promaklo da sam svoje napisala....
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A dobro sad, ovoliko ocajan nikad nisam bio, tj. nebi se mogao dovesti do takvog stanja
Netko je vec rekao, zdravlje je nusprodukt treninga i korigirane prehrane. Ne možeš imati loše zdravlje ako se hraniš s mesom, povrcem i mlijecnim proizvodima i ako ne provociraš inzulin cijeli dan. A u ostalome, cim pocneš fizicki liciti na neki svoj ideal odmah si i psihicki stabilniji, a i kad si psihicki zadovoljniji svojim izgledom, odmah si i zdraviji., sve to ide jedno uz drugo. O samopouzdanju ne trebam ni govoriti |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bilo mi je cudno samo š post od tebe u ovako epohalnoj temi pa zato |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja vježbam da mogu više jesti
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Gym, ne znam da li si se zezala, ali ubola si i moj razlog
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma kakvi, nikad nisam bila ozbiljnija
šta cu, shvatila sam da je to jedini nacin da jedem sve što volim i da koliko toliko sve ostane na mjestu, štoviše napreduje Osim toga, ne želim se utapat u prosjecnosti.....znaci hrana, izgled, neki fora osjecaj da sam jedna od rijetkih u ovom gradu koja radi to što radi i još uživa u tome, osjecaj uspjeha kada zapišem ponavljanje više ili vecu težinu iz treninga u trening, sav taj napredak i razvoj umjesto šugavog tapkanja na mjestu iz dana u dan.......navukla sam se na sve to....a onda slijedi i zdravlje uslijed svega toga, onako na kraju - nekad mi se cini da se više uništavam al ajde |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |