zašto vježbate |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | ||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vježbam da bi naravno bolje izgledao i da bi ovim klošarima ( citaj prijateljima ) mogao dokazati da nije sve u opijanju i alkoholu !
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
svaka cast cure! ![]() osobno nikad nisam angažirala vezano za cucanj i da sad moram, cisto sumnjam da bi više od 20kg mogla... ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
|
![]() ![]() |
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
ma znam ali ja želim biti drugaciji !
|
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
|
offtopic: nikad mi nije bilo jasno kaj ljudi poput tebe ocekuju od izlaska?
![]() |
||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
||
![]() |
||
|
Evo sada sam odradio trening , nakon samo 3 tj. posebne prehrane vide mi se pomalo trbušni mišici, osjecaj nakon vježbanja mi je !!!!!!! neopisiv !!!!!!!!
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
zgodne frajere... rasplesanu ekipu, dobru muziku i opuštenu atmosferu.... govorim naravno u svoje ime
![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
zašto ![]() ![]() ![]() ja ne znam kud bi prije ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
||
![]() |
||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|
primjerice malo širu ponudu glazbe, da se ne svode opcije na 80s, 90s , house i cajke jer postoji još hrpa glazbe koja je drugdje puno zastupljenija. Dobro, metal i slicne stvari su zastupljene, ali nacin na koji su zastupljene rijetko bude kvalitetan, a mjesta su rupe. Ovdje fali dobro uređen klub gdje bi ponuda glazbe, "alternativne" recimo to tako bila široka i dobra. Ja shvacam da to ne bi prošlo u Hr jer vecina misli kao ti, da je ovako dobro i što bi "ljudi ko ja"( da te citiram, iako mi je to smiješno jer si me strpao u neku kategoriju-neznam ni koju ali ne može bit pozitivno na temelju jedne recenice, a uopce me neznaš), uopce htjeli, a i slušaocima "alternativne" glazbe bi smetalo što klub nije rupa itd itd:)))))))) Ako cu izac, želim izac na nešto što me zanima da mi bude zabavno, ne trpa mi se bilogdje jer sam "kul i opuštena "-a zapravo je "past cu u depresiju ako ne odem van pa mi je bilošto dobro samo da sam među ljudima nebitno jel mi uopce pašu" ![]() |
||
![]() |
||
|
joooj...što si se tako uhvatio ![]() |
||
![]() |
||
|
nisam ja tebe strpao u nikakvu kategoriju, samo sam se osvrnuo na ono kaj si sama rekla, da ne izlaziš previše jer se nema kuda. Na takve sam ljude mislio...
Al dobro, necemo se dalje raspravljati, ionako smo u offtopicu, skroz...
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Vjerojatno da imam više volje i ne bih birala, ali me to jednostavno prošlo, za kvalitetu sam naspram kvantitete. izađimo iz offtopica
![]() |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
![]()
Pa nije.. tamo di ima rulje sluša se Jelena Rozga... ![]() ![]() A zgoodnih frajera slabo ima...morat cu na neke tekme više ic
![]() |
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Vi uopste gledate upoznavanje ljudi/muskih/zenskih kroz izlaske, ja mislim da nijednog decka do sad u zivotu nisam upoznala pri nekom izlasku
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |