zašto vježbate |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tak je Morr. Poštenog i dobrog decka ili curu sigurno nebuš našao vani u 5 ujutro sa par pivi u guzici .dobre cure nemaju kaj trazit u 5 ujutro vani |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
licemjerno...budem vani i do 7 ujutro.... što me to cini lošijom osobom? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
auuuu dalila..ne znam, ja bi se zapitala...
Kao što je moguce naletit na krivog/krivu moguce je i naletit na pravog/pravu, kao i svugdje uostalom...a sad na ontopic |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuuff.. Koje zanimljive rasprave.. Idemo to prebacit u chat :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E da, shvatila sam koji je jos jedan ooogroman razlog zasto vezbam - spoznala sam da kad jednom ulozis u svoje telo i postavis mu doobru osnovu ono ce ti gotovo uvek posle biti zahvalno...Vidim i po sebi i po ljudima oko mene i raznim drugim kako i posle, na prmer X godina neaktivnosti a bavili su se necim intenzivnije ranije, i dalje izgledaju dobro, ili makar bolje od vecine ljudi koji se nikad nicime nisu bavili niti vezbali, ili se makar vidi da su se nekad bavili necim ili se nisu opustili do kraja. I kako ce ti u svakom slucaju uvek biti lakse da se VRATIS u formu cak i kad iz nje ispadnes nego da je gradis od pocetka
|
||
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |