Zbunjena |
Post Reply |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2009 at 10:21 |
|
Mislim znam da vaga nije mjerilo izgleda ali ne kužim!! Nisam povecala unos hrane u zadnjih tjedan dana, a radim ujutro lagani cardio natašte cca 40 min i popodne ancrobno (nekad) i opet crobno cca 40 min (možda sam 4 puta zadnji tjedan popodne)...
A vaga je poludila!! Skocila mi kilaža za 2 kg , a trbuh mi npr. nikad ravniji nije bio, a nisam povecala ancrobni!!! Kako vi to objašnavate?? P.s. valjda je na dobrom mistu tema |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ništa cudno ewie
Zato se i s razlogom kaže da je ogledalo najbolje mjerilo. To što si skocila 2kg vjerojatno je samo navucena voda. I da, nemoj se žalit za 2kg! Netko je skocio dobranih 7kg u zadnjih š0ak dana... |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si muško, na tebi to sigurno super izgleda Aj dobro, malo si me utješio |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vraga, sve mi ode u bokove i donji dio stomaka |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
A taj dojnji dio stomaka mislim da je svima problem.... Tek sam ga se zadnjih par tjedana u potpunosti riješila!! |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hej! samo mi neš nije jasno-jel redovito radiš taj crobni popodne? |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
U zadnje vrime da, ali inace imam samo š crobni dnevno, kako stignem, nekad natašte nekad cca 2 sata posli rucka
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eh da je meni poskociti 7kg u š0 dana |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjeruj mi, ne želiš mi biti na mjestu Sad me ceka hrpetina kardia, P+UH obrok sam ujutro, a ostale obroke moram živit na P+M. Moram li reci da sam zbog smanjenja Uh-a našao nov nacin za najest se do kraja, a to su bjelancevine u svakom obliku, i to puno, puno njih. Recimo danas mlatnio 3 srednje velike šnicle, š00g abc sirnog namaza, 250g posnog, hrpetinu kikirikija i ostao onak, taman sit, al kontam si da bi mogao više samo što nisam htio bit pohlepan ode ja u bankrot ak ovak nastavim... |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A joj...Thorn...;))) I ja imam hrpe cardia koje moram uvesti....a ne jedem ovoliko u par dana;)) Hehehe
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |