New Posts New Posts RSS Feed - Zdrava glad
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Zdrava glad

Post Reply Post Reply Page  <123>
Author
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 01:50

Originally posted by janja janja wrote:

što se proteina tice super ako ih je premalo znaci mogu više uživati u njima .Nakon rucka obicno imam još jedan međuobrok koji bude oko 6 ili 7 sati.Trening mi je  u 9 pa ne znam kako bih mogla ubaciti još jedan obrok prije jer inace racunam da između obroka prođe 2-3 sata.Poslije treninga mi je kasno jesti jer dođem doma u šš i budem umorna,dok se istuširam i spremim neke stvari za školu bude ponoc i nešto i zato pojedem jabuku koja mi je osvježenje pogotovo nakon treninga.Znam inace umjesto jabuke popiti jogurt.Trebam smršaviti zar mi nije jabuka ili jogurt sasvim dovoljno?

Smršaviti da, ali ne na uštrb mišica

Bolje bi ti bilo ovako kako ti je Iluvatar rekao....znaci posni i malo integralnog kruha, to ti je bar najbrže :) Ne boj se, nakon treninga sve ide na pravo mjesto, pa makar to bilo i u šš navecer 

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 07:29
aj da se i ja ubacim, s jedinm pitanjem za curke jel ...

Mene zanima, kako si određujete kolicine hrane????
koliko kolicinski jedete po obroku???? mene to muci, nikako si odrediti ili previše pojedem a bome mogu pojest itekako da mi se stomak napiri ili pojedem nekad premalo pa za sat ipo opet gladna heeeeeeelppppppp
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 11:31
e neka neko usput rece koliko grama po kg tjelesne tezine se smi otprilike unosit UH na definiciji,tribat ce mi taj podatak u buducnosti
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 11:48
  A ovisno je kakve treninge radis.. po meni ispod š00g UH dnevno nebi trebao ici..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 12:45
Originally posted by dianna dianna wrote:

koliko kolicinski jedete po obroku???? mene to muci, nikako si odrediti ili previše pojedem a bome mogu pojest itekako da mi se stomak napiri ili pojedem nekad premalo pa za sat ipo opet gladna heeeeeeelppppppp

Ja ti jedem stvarno male obroke jer imam i mali želudac (npr nikad ne jedem juhu jer je rucak onda završio za mene).

Po obroku jedem š00 g piletine/puretine, ribe malo više, posnog sira š00-š50 g, s uh sam ti na Vi tako da jedem samo 30 g zobenih ujutro (s jogurtom i vocem), a salata, povrca i voca trpam do iznemoglosti!
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 14:12

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

e neka neko usput rece koliko grama po kg tjelesne tezine se smi otprilike unosit UH na definiciji,tribat ce mi taj podatak u buducnosti

a gle, sve ti to individualno, ne postoji neki univerzalni broj.....ovisno o tvom metabolizmu, o aktivnostima tijekom dana...unos prepolovi na pola i uvedi dosta povrca niskog GI-a pa vidi kako bi ti to išlo, dal bi bilo premalo ili previše....koliko sad unosiš?

Poznato mi ovo pitanje i opet cu dat isti odgovor 

Morat ceš to sama odredit. Malo ti vrijede necije kolicine jer smo svi razlicitog metabolizma, težine, ovog onog i što je najvažnije  razlicite razine aktivnosti. Ja jedem toliko da me zasiti, a da nisam prenapucana. Pred trening i nakon njega pojedem malo više, al to opet ovisi kakav je trening. Testiraj se malo i prati težinu, ako se ne mijenja i to ti odgovara - znaci da su dobre kolicine. Ako se povecava i to ti ne odogvara - smanji ih. Ako se smanjuje, a to ti odgovara - ostavi tako. Ako ti to pak ne odgovara, diži kolicine. Smotala ja to - kužiš?

A možeš se i poigrat sa brojevima. Odrediš si dnevni kalorijski unos i omjere UH, P i M koji bi ti odgovarali, to razdijeliš kroz broj obroka i eto ga :)

Recimo ja se trudim da otprilike unesem do 20 g proteina po obroku - znaci to ti cca š00 g mesa, 200 g posnog.... povrca (lisnatog) naravno koliko ima i koliko stane, tu se ne štedim :), UH-a, ujutro cca š00g minimum kruha ili do 50 g zobenih - opet ovisno o treningu, bla bla bla....

Edited by Gym_girl

PN Certified Coach

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sijecanj 2010 at 17:45
a unesen oko 400-500 sigurno.necu jos na definiciju ali za koji misec
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 00:24

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

a unesen oko 400-500 sigurno.necu jos na definiciju ali za koji misec

onda prepolovi pa vidi

PN Certified Coach

Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 08:00
Đizsss pa ja najviše tu jedem, ja stvarno mogu kolicinski puno pojest al se suzdržavam i pokušavam smanjit jer se vecinom osjecam napuhano, ono...jedem kolko stane,,,, pojedem 200g mesa u obroku, a u toku dana bude i do 400grama mesa da pojedem, puno????

salatu ni ne brojim to jedem sigurno na kile kupus i tako to...

posni mogu cijeli pojest ufff...al uzmem si oko 250g....

i slatko, ono što baš nebi smjela. aaaaaaajme , nema mi kraja, a bome nema mi ni druge neg se malo skulirati...
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 10:49

Đizsss pa ja najviše tu jedem, ja stvarno mogu kolicinski puno pojest al se suzdržavam i pokušavam smanjit jer se vecinom osjecam napuhano, ono...jedem kolko stane,,,, pojedem 200g mesa u obroku, a u toku dana bude i do 400grama mesa da pojedem, puno????

i slatko, ono što baš nebi smjela. aaaaaaajme , nema mi kraja, a bome nema mi ni druge neg se malo skulirati...

Žena i pol   ogledni primjer drugim curicama

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 11:07
  He he,, vidis koliko neke zene mogu pojest.. vise nego mi muski , a mi se borimo sa tezinom
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
dianna View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dianna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 11:14
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Đizsss pa ja najviše tu jedem, ja stvarno mogu kolicinski puno pojest al se suzdržavam i pokušavam smanjit jer se vecinom osjecam napuhano, ono...jedem kolko stane,,,, pojedem 200g mesa u obroku, a u toku dana bude i do 400grama mesa da pojedem, puno???? salatu ni ne brojim to jedem sigurno na kile kupus i tako to... posni mogu cijeli pojest ufff...al uzmem si oko 250g.... i slatko, ono što baš nebi smjela. aaaaaaajme , nema mi kraja, a bome nema mi ni druge neg se malo skulirati...

Žena i pol   ogledni primjer drugim curicama

je, je...

vidim ja tu svi jedu kao vrapci, ništ... ja bi se srušila negdje da malo jedem
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 11:21

...onda ti je vjerojatno malo previše pa smanji  ili se napuhano osjecaš zbog vlakana...

a dobro, ja ovu salatu ni ne brojim, a i u toku dana se zna i meni tog mesa nakupit, pogotovo kad je trening...da samo u 2 obroka prije i poslije pojedem oko š50 g, dođe ti na 300, šta je to, niš....a što se posnog tice, mogla bi i ja i pol kile odvalit, to samo ide  

PN Certified Coach

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 12:40
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

a dobro, ja ovu salatu ni ne brojim, a i u toku dana se zna i meni tog mesa nakupit, pogotovo kad je trening...da samo u 2 obroka prije i poslije pojedem oko š50 g, dođe ti na 300, šta je to, niš....a što se posnog tice, mogla bi i ja i pol kile odvalit, to samo ide  

Zato tebi i ostalim curicama strukic i je 60

Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 12:56
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Zato tebi i ostalim curicama strukic i je 60

Nije bio puno širi ni sa š0 kg više

PN Certified Coach

Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sijecanj 2010 at 13:31

Nije bio puno širi ni sa š0 kg više

Zna se gdje je ošlo tih š0kg 

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.