Zdrava glad |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Smršaviti da, ali ne na uštrb mišica Bolje bi ti bilo ovako kako ti je Iluvatar rekao....znaci posni i malo integralnog kruha, to ti je bar najbrže :) Ne boj se, nakon treninga sve ide na pravo mjesto, pa makar to bilo i u šš navecer
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aj da se i ja ubacim, s jedinm pitanjem za curke jel ...
Mene zanima, kako si određujete kolicine hrane???? koliko kolicinski jedete po obroku???? mene to muci, nikako si odrediti ili previše pojedem a bome mogu pojest itekako da mi se stomak napiri ili pojedem nekad premalo pa za sat ipo opet gladna heeeeeeelppppppp |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e neka neko usput rece koliko grama po kg tjelesne tezine se smi otprilike unosit UH na definiciji,tribat ce mi taj podatak u buducnosti
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ovisno je kakve treninge radis.. po meni ispod š00g UH dnevno nebi trebao ici..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ti jedem stvarno male obroke jer imam i mali želudac (npr nikad ne jedem juhu jer je rucak onda završio za mene). Po obroku jedem š00 g piletine/puretine, ribe malo više, posnog sira š00-š50 g, s uh sam ti na Vi tako da jedem samo 30 g zobenih ujutro (s jogurtom i vocem), a salata, povrca i voca trpam do iznemoglosti! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a gle, sve ti to individualno, ne postoji neki univerzalni broj.....ovisno o tvom metabolizmu, o aktivnostima tijekom dana...unos prepolovi na pola i uvedi dosta povrca niskog GI-a pa vidi kako bi ti to išlo, dal bi bilo premalo ili previše....koliko sad unosiš?
Poznato mi ovo pitanje i opet cu dat isti odgovor Morat ceš to sama odredit. Malo ti vrijede necije kolicine jer smo svi razlicitog metabolizma, težine, ovog onog i što je najvažnije razlicite razine aktivnosti. Ja jedem toliko da me zasiti, a da nisam prenapucana. Pred trening i nakon njega pojedem malo više, al to opet ovisi kakav je trening. Testiraj se malo i prati težinu, ako se ne mijenja i to ti odgovara - znaci da su dobre kolicine. Ako se povecava i to ti ne odogvara - smanji ih. Ako se smanjuje, a to ti odgovara - ostavi tako. Ako ti to pak ne odgovara, diži kolicine. Smotala ja to - kužiš? A možeš se i poigrat sa brojevima. Odrediš si dnevni kalorijski unos i omjere UH, P i M koji bi ti odgovarali, to razdijeliš kroz broj obroka i eto ga :) Recimo ja se trudim da otprilike unesem do 20 g proteina po obroku - znaci to ti cca š00 g mesa, 200 g posnog.... povrca (lisnatog) naravno koliko ima i koliko stane, tu se ne štedim :), UH-a, ujutro cca š00g minimum kruha ili do 50 g zobenih - opet ovisno o treningu, bla bla bla....
Edited by Gym_girl |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a unesen oko 400-500 sigurno.necu jos na definiciju ali za koji misec
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
onda prepolovi pa vidi |
||
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
Đizsss pa ja najviše tu jedem, ja stvarno mogu kolicinski puno pojest al se suzdržavam i pokušavam smanjit jer se vecinom osjecam napuhano, ono...jedem kolko stane,,,, pojedem 200g mesa u obroku, a u toku dana bude i do 400grama mesa da pojedem, puno????
salatu ni ne brojim to jedem sigurno na kile kupus i tako to... posni mogu cijeli pojest ufff...al uzmem si oko 250g.... i slatko, ono što baš nebi smjela. aaaaaaajme , nema mi kraja, a bome nema mi ni druge neg se malo skulirati... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Žena i pol ogledni primjer drugim curicama |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
He he,, vidis koliko neke zene mogu pojest.. vise nego mi muski , a mi se borimo sa tezinom
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, je... vidim ja tu svi jedu kao vrapci, ništ... ja bi se srušila negdje da malo jedem |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
...onda ti je vjerojatno malo previše pa smanji ili se napuhano osjecaš zbog vlakana... a dobro, ja ovu salatu ni ne brojim, a i u toku dana se zna i meni tog mesa nakupit, pogotovo kad je trening...da samo u 2 obroka prije i poslije pojedem oko š50 g, dođe ti na 300, šta je to, niš....a što se posnog tice, mogla bi i ja i pol kile odvalit, to samo ide |
||
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato tebi i ostalim curicama strukic i je 60
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije bio puno širi ni sa š0 kg više |
||
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zna se gdje je ošlo tih š0kg |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |