Zdrava i Fit - Knjiga Renata Sopek |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Svibanj 2010 at 10:20 |
|||
Knjiga: Zdrava i Fit - dr. Lejla Kažinic Kreho, Renata Sopek
Uz web, nadam se da FITovci vole prelistati i printana izdanja odnosno relevantnu literaturu koja obrađuje tematike kao što su: fitness, zdrava prehrana, mršavljenje, zdravlje, sport, recepti i sl. Volite li? Ova knjiga sadrži jednostavne recepte, vježbe za jacanje kondicije i dobro raspoloženje, motivirajuce poruke za svakodnevno uživanje u hrani i vlastitom tijelu, te predlaže top namirnice i dinamican trening za uklanjanje masnoca i oblikovanje tijela. Knjiga je podijeljena na cetiri cjeline: * Zdravo reguliranje težine * Ljubavni jelovnik i vježbe * Detoksikacija i trening * Program protiv stresa Knjigu "Zdrava i Fit" je moguce kupiti na svim Tisak kioscima po cijeni od 99kn. Da li je netko kupio ovu knjigu? Kakvi su komentari? Da li ste i prije culi za autoricu - dr. Lejla Kažinic Kreho - ona je poznata nutricionistica i autorica dvaju bestselera o zdravoj prehrani („Prehrana 2š. stoljeca" i „Prehrana 2š. stoljeca za žene"). Ima li netko ove knjige? Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nadam se da necu izazvat negativne reakcije, al meni je renata dvopek FEJKERICA :( .. sigurna sam da postoje neki dobri savjeti al budimo realni...
|
||||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zašto je ona fejk?
Samo pitam, ovo nije izazvana negativna reakcija... :) |
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne mogu reci da poznajem njen rad, ali moj je dojam da danas stvarno svatko isfurava neke lude programe za vježbanje. Ako je uzu to još i poznata osoba...stvar je prodana.
|
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Neznam, iako mi nikad nije bila pretjerano simpaticna, nemam neko pretjerano loše mišljenje o njenim programima, iako sam samo jedan dvd pogledao
|
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Bolje i ludi programi za vježbanje, nego ab zap i ona mašinerija što ide ispod majice! |
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Drito to! Bolje bilo kakav program i aktivnost, nego ležanje + aparati po tebi.. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
+ Herbalife |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A i to što kažeš...vec sam zaboravio na te fore sa ab zapom...hehehehe |
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma , da to sigurno...mislila sam da ona fejka, toliko price o tom vježbanju a izleda, onako, malo bolje od prosjeka... izgleda kao da treba jos puuuuno poradit na treningu, mislim kad vec toliko razvlaci te trenerica brije |
||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja isto mislim da ne izgleda bolje od prosjecnog fitovca, ali eto, dobila je priliku to unovciti. na meni pak ne bi zaradila jer me jednostavno ne motivira. ako vec skacem po skakal'cama , ocu da ne mogu prestati blesit u trenericu zbog njene utreniranosti |
||||
Strong is the new skinny.
|
||||
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kužimo se
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma meni jedino smeta to što nema ništa završeno, nikakav papir a bez problema radi kao osobni trener - jer kao dugo trenira pa zna ....zna i to puno više i netko drugi koji usprkos svojim rezultatima i dugogodišnjim odricanjima nije mogao nigdje nac posao jer se tražio papir...po kakvim kriterijima je ona zaslužila to..
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A poznata je... i ima privatne trenere...sad evo i Dr koja surađuje sa njom..ima dobru ideju i zarađuje na tome... u svakom slucaju.... Neka cura...koja je možda završila i KIF...ili recimo studij fizioterapije..ako je anonimna...sigurno nebi mogla napraviti ovakvu prodaju i popularnost bez puno puno više truda i rada i iskustva u vježbanju i radu sa klijentima...no mediji....i slicno....svi znamo kako to ide i kako se djeluje na ljude.....marketing...i imaš sve.... dobila je šansu i iskoristila ju je i svaka cast.....
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma Sopekica je samo figura ispred svih tih trenera i nutricionista. Uz dužno poštovanje, ali dr. Lejla ne bi prodala ni blizu primjeraka svoje knjige da je ne potpisuje i Renata.
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |