Zdrave slastice |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | |||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pa bila sam spavala da, ali pocinjem ponovno trenkat i nekak mi sad fali proteina unutra ![]() ![]() Oš mi posudit koju kantu wheya ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
pa to nije loša ideja ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
||
nisam ni vidila ovu temu, dobar post Zika :)
|
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Evo, preimenovao sma temu u "Zdrave slastice" ![]() Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
![]() ![]() Inace, osim kolaca s posnim sirom, štrudli od sira, jabuka, višanja, ali i šljiva, te laganog biskvita s vocem (bilo kojim, sezonskim), nisam baš fan drugih kolaca. Ali, jako volim sve kremice na bazi posnog, jogurta, mlijeka i voca, tak da imam hrpu skupljenih recepata tog tipa. I zaista su beskonacne mogucnosti - sezonsko, smrznuto, konzervirano voce, extra pekmezi, sjeckano, ribano, miksano...sve se izvrsno stapa s posnim ![]() |
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
![]() |
|||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
||
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
crna_kej, nemoj preuzimati "zdrave recepte" s zdrave krave jer to je sve osim zdravo..
Zika, dobra ideja, dobro da je sonner preimenovao temu. Sad je jasnije. Stavljajte svoje ideje oko zdravih slastica. ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
ENERGETSKE HRSKAVE PLOcICE
Sastojci š/2 šalice jabucnog sirupa š/2 šalice rižinog slada 8 suhih datulja 8 suhih marelica 3 jušne žlice lješnjaka 2 jušne žlice sezamovih sjemenki 2/3 žlice lana 2 jušne žlice maslaca od sezama bez soli (tahini) 2 šalice zobenih pahuljica š šalica rižinih pahuljica š cajna žlica praška za pecivo Postupak š. zagrijte pecnicu na š80°C 2. zagrijte na laganoj vatri jabucni sirup sa sladom da se dobro promiješaju 3. datulje, marelice, lješnjake, sezam izmiksajte u pastu 4. lan sameljite u mlincu za kavu, pa ga pomiješajte s maslacem od sezama 5. zobene i rižine pahuljice izmiksajte s praškom za pecivo. Pomiješajte sa smjesom suhog voca i smjesom lana i maslaca od sezama pa umiješajte smjesu slada i sirupa. 6. stavite u nauljen kalup 7. pecite 20 minuta 8. ostavite neka se ohladi pa narežite na plocice *može i neko drugo voce ako nema marelica, a i bez njih je ok *plocice se mogu zamotati i cuvati u hladnjaku ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
fuj
|||
![]() |
|||
||
DIJETNI OBROK
![]() Sastojci: š70g zobenih 500g posne milbone 4dcl cokoladnog mlijeka š30g banane sladilo rogac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
tko je to pojeo?
![]() na što je? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Zivotinjski obrok
![]() ![]() |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Freeky da.. ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
ja, tko drugi ![]() ![]()
ti bi to za 3 obroka imao jel ![]() ![]() Sam treba bit gladan ![]() Evo mali savjet za davora i ostale koji su manjeg kalibra: pogledajte bar jednu epizodu Man vs. Food i mislim da cete ucetverostrucit porciju ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |