Zdravko |
Post Reply |
Author | |
niik
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Srpanj 2010 at 10:37 |
Pozdrav svima
Ja sam Renato, 25 god, š88cm, 99kg Nacin života me dotukao. Kuca-poso, poso-kuca, puno radim, a i samo radim .. Puno sati u uredu i autu, ne pravilna prehrana, te nedostatak aktivnosti mi nikako ne cine dobro. U potrazi za pravilnom prehranom sam došao do vas, a međuostalim našao i dosta ostalih savjeta. No, još mi neke sitnice nisu jasne, ni nakon dosta procitanih threadova, faq-ova, te clanaka. Možda nisam bio temeljit u searchu, ali nadam se da ce te oprostit ako postavim vec obrađeno pitanje. Do tipkanja.. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Niik
Tko prizna pola mu se prašta Ma, samo ti pitaj, ja sam tu vec dosta dugo pa mi još puno toga nije jasno. Ustvari, tek sad znam kolko ne znam Najvažnija je cvrsta volja da se ispravi ono što ide u krivom smjeru |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, potpisati cu Kate. :) Samo pitaj što ti nije jasno, nitko ovdje ne zna sve, ali tu smo da barem dio naucimo.
|
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao, vidim da se ima višak kg - tebi bi bilo sve OK do 90kg.
Pitaj što god te zanima i slobodno se ukljuci u teme.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |