Zelena kava - vaša iskustva |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
ali kladio bi se da se tvoja prijateljica izgladnjivala i jela mizerne kolicine hrane i time izgubila kile a ne zelenom kavom |
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije jela mizerno malo, to joj vjerujem jer joj je muž to ne bi dopustio... Ja sam kupila sada MethoDraine Slimming prpravak koji u sebi ima nekakav sastojak iz zelene kave... Vec sam smršavila treningom i prehranom puno kilograma, sve cool. Ali sad nemam vremena za tjelovježbu a htjela bih još barem 5kg... Idem probati s tim pa da se sama uvjerim jel se može što napraviti, iako ne polažem puno nade u to. We will see.
|
|
hm
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam od zelene kave imala mucnine!
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |