Zelim smrsaviti |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | ||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovisno koja (manje više svi znaju da psotoji i integralna) i ovisno s kojim ciljem! Npr. možda netko radi punjenje U s tjesteninom...ili jednostavno kao obrok iza pwm. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel "barilla" tjestenina integralna?
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je li Mercedes na dizel? Neki jesu, neki nisu. Evice, ne želim te uvrijediti, to nikako, nego samo pokazati da si uputila vrlo opcenito pitanje. Vjerujem da gotovo svaki malo bolji proizvođac (u ovom slucaju tjestenine) ima i integralnu - pored ove "normalne", tako da ne sumnjam kako i barill IMA integralnu, ali BARILLA nije isto što i integralno. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma bez brige,nije uvreda,vec sam mislila da se možda zna da ta firma takvu proizvodi,nadam se da sam nekako razumljivo napisala!
|
||
tija
Viden/a u gymu Joined: 01 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
barilla ima i obicnu i integralnu tjesteninu ali meni je najbolja misura |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a šta ti jedeš sa zobi? kako jedeš uopce zob?
|
||
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zobene pahuljice, 6kn konzum.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kakav sarkazam.... |
||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome! kad bi ja imala takav talent! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja isto jedem zobene pahuljice...ali ja ih nikako ne mogu same...pa si dodam malo muslli....;) I sad sam nešto cula da se mogu skuhati malo pa dodati voce...ali to još nisam probala.....;)
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
zobene + toplo mlijeko + kakao + cimet + med
Moja frendica ima nekih problema sa celjusti tako da ona nista ne moze gristi, a zobene jede tako da ih skuha u mlijeku, onako, malo da omeksaju. Ja vise volim da hrska! Mljackavo mi i nije nesto..... Ali, nekidan je kad sam ja bila kod nje napravila tako zobene na mlijeku i u to stavila malo kakaa, meda i cimeta i moram priznati da je bilo jako fino. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a kakao je obican - onaj cisti kakao prah ili je to nesquik/kra± expres? btw - evo ja sam danas papala jaja+posni sir+malo brašna+ malo mlijeka peceno na tavi prakticki bez ulja (ja salvetu namocim u malo ulja i s tim brišem tavu) i bilo mi je skroz fino Edited by jedna_mala |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Obican kakao. Imas cak i onaj koji ima smanjen udio masti.
|
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MOŽE - Pitaj JACQUESA |
||
Strippy
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2008 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ODLIcNO |
||
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |