Zene i takozvane muske vjezbe |
Post Reply | Page <1234 6> |
Author | |||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mozda je njima to maksimum...Otkud znas...Sto se svi moraju odvaljivati na nekim teskim treninzima? :D Sto se pitanja za zgibove tice, vise ne znaju i nemaju snage nego sto ne zele, a tome ne pomaze cinjenica da nemaju pomoc u tome jer je vecina likova u fazonu : ma kakvi zgibovi za zenu, zena ne moze i ne treba njih raditi, ma narasces itd... |
|||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma daj molim te o cemu pricaš i dijete bi moglo duže....stvar je u preseravanju,pa tko normalan trenira sa šminkom...znoj+šminka,extra..to su one "idem u teretanu da budem vidjena"
|
|||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma jasno mi je da ne mogu, ali kao sto sam reko vec nisam ni ja mogao kad sam poceo. ja sam sestri bio predlozio da radi negative i nakon 3 mjeseca uspjela napravit jedan zgib, skoz pravilan iz opustenog stava. a ja ponosan |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mislim da je veci problem što u vecini slucajeva muški ne rade muške vježbe
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cure ne rade zgibove i bench? malo ste preambiciozni cure ne rade cak ni sklekove i dipseve! i to ako rade one ženske sklekove, vec je puno. a burpees da ne govorim. iako na mojim aerobic programima smo svi morali radit i burpees i sklekove na lopticama i svašt.
ja cu sad ovaj tjedan jedan dan odvojit se od svog stalnog vecernjeg termina i namjerno otic popodne kad ce bit ekipa, narocito jedan decko s VERN-a koji mi je preforsirano gentlemanski kakti pomagao skidat smiješne utezice sa šipke pa odmah solio pamet "ti trebaš samo traku za trcanje, cucnjeve i iskorake, ti si cura. i to nemoj s težinama, one su za masu." od tad sam dost napredovala pa se nadam da ce primijetit sve moje utege i šipkice, bicepse i tricepse koje cu radit.
|
|||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja nemam strah od "muskih" vjezbi, mislim... imam sve misice ko i muski, ne vidim zasto bi neka vrsta vjezbanja bila samo muska ili samo zenska. I ne mogu ni zgibove ni dipseve, ali kad ih budem mogla naravno da cu ih raditi. Zgibovi FTW!
|
|||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da da, tak i ja. do tada - lat i stražnji sklekovi, itd..
a kaj se šminke tice... cijelo vrijeme dolazila bez trunke icega, dok su ostale cure bile s full make-up-om, cak se smokey eyes (wtf?)... ali onda upoznala ekipu i zgodne decke, hm hm pa mi bed bit jedina nenašminkana cura jer nakon treninga izgledam kao da mi je potrebna infuzija s tim ljubicastim podocnjacima od napora i blijedosti. tak da stavim malo pudera i korektora pod oci, kaj ceš. jest da se slijeva s mene pa pol tog i obrišem rucnikom
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
JA Obožavam šminku i rijetko sam nude, cak i što se teretane tice. Tamo se osjecam sexy i kad se pogledam u ogledalo moram si bit jebena! Bez šale Dobro, ja ne radim kardio, tako da drugo je da se oznojim ludo, ali ovo malo celo i nos na licu obrišem, to nije strašno što se makeupa tice. |
|||
LiveStrong
|
|||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
true true |
|||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
||
nema nista lijepse nego cure u gymu sa mrvicu ili bez imalo sminke ak mi se tad svidi, znam da je boginja |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mr, nema onda nade za nas
|
|||
LiveStrong
|
|||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe ma nemam ja nis protiv glavno da se vi dobro osjecate i da vam se da to, ali zbilja je lijepo vidjet curu onak sa vrlo malo ili nimalo sminke, ali kad se bas nabaci boje to mi too much |
|||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da,da definitivno je ovako skoro u svakom fitness centru |
|||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam nakon kardia mooookra! Baš sam jednom citala o posljedicama za lice koje nastaju od prakticiranja ostavljanja šminke za vrijeme spavanja i vježbanja...iako nemam inace problematicno lice, baš me strah ostavit. To kad ti nešto jednom ostane u uhu, gotovo |
|||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
||
mislim da se tema slobodno moze promjeniti u "Kako trenirati uz smokey eyes"
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zika, i gymka ti se pridružuje u ovome Moram rec da ne volim baš predrasude tip boldiranog gore (kao ni sve ostale) jer iako ima takvih, ne mora uvijek biti tako. Ja nikako ne dolazim da budem vidjena i ne trenkam samo zbog izgleda, pa sam opet vecinu vremena našminkana - navika koje mi se malo teže riješit, a i zašto bih Isto tako ne radim kardio i jaaako teško se znojim tako da mi što se toga tice ne smeta. Malo mi je glupo da se svaka cura proglasi umišljenom ili željnom pažnje, preseranticom, ne znam sve kakvom, samo zato što ima malo šminke, kakve to uopce ima veze? :) Ja ionako rijetko kad poslije treninga idem odmah doma i rijetko kad idem od kuce ravno u gym...sad pogotovo idem nakon posla...šta bih trebala, skidat tu šminku prije treninga? What for, da nebi netko pomislio da sam se došla pokazivat? Eh, to razbijem treningom kojeg napravim :) Tako da....nemojte baš sve cure doživljavat krivo radi toga, ima nas svakakvih A što se "muških" vježbi tice, te mi najdraže Lomim se sa zgibovima još, ali bit ce i to, probila sam muške sklekove iako nekad nisam mogla ni 2 ženska, pa cu i to A zašto cure to ne rade...vecina...ne znam...ne vole kad ih boli Treba još razbit te mitove....i sram....strah od ozljeda...i probit lažna uvjerenja da smo krhka bica ..i slažem se s ovim..
Edited by Gym_girl - 04 Lipanj 2012 at 08:33 |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Post Reply | Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |