Zene i takozvane muske vjezbe |
Post Reply | Page <12345 6> |
Author | ||||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
definiraj mrvicu šminke?
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, slažem se - to su predrasude i ne mogu sve nije šminka ono što curu u teretani okarakterizira!
cek, vi se ne znojite dok radite s utezima? blago vama ja sam mokra nakon zagrijavanja HIIT-om pa onda pogotovo ako radim noge, maaaximalno znojna i po glavi i odjeca mokra...
šminku po noci ostavljaju samo ljencuge! ja se otuširam i skinem šminku pa bila najmrtvija ikad. baš nikad nikad ne odem ravno u krevet, fuj
|
||||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a to ti nije higijenski, a je miješati znoj i šminku meni je to jedno ravno drugom :)
stvarno smo iskocili iz pocetne teme |
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
možda zato što spavam 6-10h, a treniram max. 1,5h?
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehehe, mi uvijek iskocimo iz pocetne teme
Što se skidanja šminke preko noci tice, to radim bez greške A za ovo drugo...mislim da je baš svejedno. Ako vidim curu koja trenira ko pas i uživa u tome i eto, našminkana je, baš me briga, pogotovo ako to nekako uspije iskemijat da ne izgleda ko rakun nakon 2 serije Oduvijek sam, potaknuta vlastitim iskustvom, gledala ispod svih tih površina pa ne skacem na prvu sa zakljuccima.....uostalom, nekad i malo ženska ljubomora tu proviri van pa se veca frka zbog toga napravi Nemojte sad skakat, ne uvijek i ne rade to sve ali ima primjera :) Ono, dodje komad u gym, sva tip top, a sasvim normalna i super cura, i sve se ženskice obruše na nju...jer ne može bit lijepa, dobra i pametna Mene baš briga kako cure dolaze u gym...dok trenkaju kako spada, mogu mi poslužit kao spotter i ne hihocu se na prst ispred nosa svakih par sekundi, zaboli me za maskaru na ocima |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma ok je da vi nanesete sta god zelite, ali kad cura izgleda koda ide van to mi previse.
mislim ako nejdete ni po mlijeko i kruh bez sminke normalno da necete ni u gym a sad sam se sjetio kak se jedan lik ozljedio, gledo curu i promasio ono postolje za biceps curl i istegnuo misic a vezano za pravu temu nekima je kad cure rade zgibove, dipseve i slicno bezveze, meni bas sexy a mislim da muskarcima nije samo bed jer kao dobit cesod tih vjezbi misice, nego kad cura ojaca nece te vise morat molit da joj poneses vrecice ili slicno jer ce i sama moci, pa cemo postat beskorisni hehe |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kruh radim sama, a mlijeko ne pijem Hehhe, ma gle, svatko ima svoje mišljenje i preferencije, tu se nema šta rec, ako je tebi to previše i ne svidja ti se, to je sasvim ok - ja samo govorim da bi se neke predrasude trebale slomit, drugo je posve nebitno, svakome na izbor A ovo zadnje, muškarce i nošenje vrecica...nekako mi zadnje vrijeme ti muškarci sve više izgledaju da ce im dobro doc da žene preuzmu tu ulogu |
||||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma znas kaj sam mislio pod kruh a kak to da mlijeko ne pijes? ma i to ta se meni ne svidi cura sa vise sminke u gymu ne znaci da cu ju osudivat ili gadat kamenjem ali nekako mi ovak vise pase, thats just me a za vrecice i slicno, ja ne znam kaj je meni jel sam tak odgojen ili sta ali ja moram pomoc pa makar teglio ko magarac, nekad mii bas dode da se zapitam pa zasto pobogu |
||||
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Triple double, gdje se kreces da znam navratit u shopping, meni nitko ne zeli ponijet vrecice
|
||||
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
||||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma znam hehe normalno, nisam ni mislila da ti osudjuješ, skužila sam što si htio rec i slažem se sa time - svakome svoje, kažem opcenito za predrasude koje iz toga proizlaze, ima ih par postova prije hehe, a to je lijepo, neka mada ja nisam mislila da su muškarci takvi da im se neda, nego mi nekako zadnje vrijeme sve više izgledaju kao da ni oni ne mogu puno nosat Sun Chi, ma šta pricaš, ima da sama tegliš |
||||
||||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj samo da nemoram u shopping, nosat cu kaj god treba |
||||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa di si ti to kreces da muskarci tak izgledaju meni sve bed pitat jel treba pomoc nosit, mislim ubijam se tu dizuci ne znam kakve kilaze bezveze a da nebi onda pomogo zeni, ma i muskarcu neki dan pomogo nekoj gospodi skoro je stan htjela prepisat na mene |
||||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
A cujte, ja zgib još ne mogu uraditi, tek sam uspjela dovoljno ojacati da mogu raditi muške sklekove i bench sa bucicama od 15kg. Kad mognem svojim rukama dici 65 kila, ima samo da to radim :D visit cu na razboju k'o Isusek, nece me moc' snikit', da se razumijemo
Ali inace, najviše volim radit' prsa i ledja i faking military press <3 Cura koja ode u teretanu sa šminkom i izadje sa istom nije ocito dovoljno hard trenirala. o sad ce se obrušit na mene.. |
||||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|||
super glavno da se ne zgrazas nad nekim vjezbama ko dosta cura, ma te vjezbe zgib dips su najbolje i za zene i muskarce, ono osjecaj da kontroliras i mozes sa tijelom sta hoces. a osjecaj kad napravis svoj prvi cijeli kontrolirani zgib... mastercard neprocjenjivo a za sminkicu i znoj ovisi, eto mene koji radim snagu i masu u gymu i uopce se ne uznojim osim ak je bas kipuce, tak da mozda neka cura ne radio cardio cijelo vrijeme pa se ne uznoji tolko a i neko se puno znoji neko ne, nema pravila, kak bi gym rekla predrasude... |
||||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni nema ništa bolje/more attractive nego strong women :) a razvijena prsa isticu crtu medju grudima, podižu ih i štošta još..samo izgledaju još bolje. Zgražam se nad jumping lunges i curama koje ne silaze sa faking kardio sprava cijeli trening. Kardio si mogla i kod kuce odradit i momcima koji savijaju ledja unazad kad rade biceps curls a meni zauzimaju šipku. Javim se kad dodjem do Mastercard level-a |
||||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da nakilave si biceps curl, a jedva naprave zgib kod mene u teretani vecina zena ono samo po steperima, adductor, abductor, leg curl...malo rijece vidim cucnjeve ali to onak bez kilaze ili jedva nes hehe volio bi da je vise zena ovak ko ti strong |
||||
Post Reply | Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |