Zene od kojih bjeze muskarci |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
što si gora prema njima, to oni bolji prema tebi |
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Varaš se caksi |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nemam te potrebu uvjeravati |
|||||
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Cool smajl caksi, morat ceš me uvjerit |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
nađi si neku drugu da te uvjerava |
|||||
|
|||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
cool |
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zoki ce reagirat, pa ja odustajem, you win |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Soner mislim i ti isto što si tražio to si i dobio |
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ne moš muljat muljatora |
|||||
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Sve jedno caksi, moraš me uvjerit Thorn, morao sam prekinut raspravu, inace bi nas zoki prebacio u off Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Dada, sad ti je Zoki kriv što si doveden pred zid aj može |
|||||
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
caksi, što može ? |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
igra rijeci uvijek ali ovaj put i izvlacenje na Zokija |
|||||
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ok caksi, morat ceš me uvjerit, pa daj me uvjeri više |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Koji si ti lik Davore... ja ne znam nijednu curu ovdje, a ni inace koja je više kukala o hrani i kilama od tebe tu....trebalo bi mi par mjeseci da skupim sve postove sa placnim smajlicima...zato..cito budi |
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja sam kukao o samokontroli.. Ali i to je sada sredjeno... sve je pod kontrolom.. Uglavnom, zene ne smiju toliko vaznosti pridavati prehrani, ona je samo pogonsko gorivo za obavljanje dnevnih aktivnosti.. Najbolje kako moj frend, svadja se sa roditeljima jer ne zeli jest, mozda 2 x dnevno.. |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |