Zene od kojih bjeze muskarci |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
aaaa pa da...samokontrola je problem da...a zašto (ili za što) ti treba ta samokontrola? Tako je, žene nebi trebale pridavati toliko pažnje jer su sve žene iste jelda, ko i muškarci Edited by Gym_girl |
|||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Mislim da ceš prije vidjet moje fotke na forumu nego što ce te ona uvjeravat u išta |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da to je istina,a šta ceš, teško je s caksi |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
pa ja sam dobra ko kruh. bijeli |
|||||
Strong is the new skinny.
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Imam nešto na temu ovog kruha, al nije prikladno za replay |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
TOcNO!!!!! GRRRRR, KAD NE MOGU JA TAKO! |
|||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma on se zapravo pronašao u clanku pa tehnikom "napad je najbolje obrana" prebacio svu krivnju na žene! |
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
šta ste se uhvatile davora ko da je žrtveno janje za vaše ženske komplekse Nije vam dovoljna PMS ispovjedaonica pa morate i u drugim temama širiti femi naklapanja o muškarcima |
|||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
A što si mu ti, advokat? Odi tamo proucavat ljudsku spiku a ne se mišaš tamo di nisi kompetentan Btw, greška u koracima, ne vidim nigdje u naslovu men only, pa neka moderator urgira ako ti smetamo tu. |
|||||
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa ak može vas 50 na jednoga zaš ne bi pomogao |
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dada, sad smo mi krive što ostali nemaju mu... |
|||||
|
|||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Sva sreca pa ima vas kojima to nije nepoznanica |
|||||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |