Zgibovi - rekordi, diskusija |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Idemo osvježiti temu.. pišite svoje doživljaje oko zgibova..
Ovo je glavna tema za zgibove.. Obožavate li ovu vježbu? Radite li zgibove u svakom treningu leđa? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je neizostavna u treningu ledja, samo sto variram u jednom programu radim chin up, u drugom pull up,,,po snazi sam dosta izjednacen u oba nacina izvodjenja...
u mom kvartu imali smo vratilo, i po cijele dane smo visili na njemu, radili sve moguce nacine onako laicki, a to je i razlog zasto su mi ledja najjaca misicna skupina jos u prvom srednjem napravio sam 22 komada pull up , danas je to malo drukcije, uglavnom radim sa tezinom! |
|
mrtav hladan
|
|
Pavel
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
brzo ili polako?
koje su prednosti svakog nacina? |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zgibovi obavezni. ja na sebe nabacin nesto utega obisin na konop koji zavezen za pojas. i onda me svi gledaju zasto to radin, a ne oden jednostavno na lat spravu
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma lat sprava ne valja.. Bolje tako objesit.. Ja
si doma slozio od lanaca i spuzve omot, i samo okacim kolute.. Najbolje tako.. A radite vise pull ups ili chinse? Ja chinse. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim uvijek kao ovaj lik na videu u zokijevom postu
|
|
Andrej_93
Cita FAQ Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim 5 serija ispred glave i 5 serija iza glave Pull up
u svakom treningu ledja |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bas nisu zdravi zgibovi iza glave..
|
|
|
|
Andrej_93
Post Options
Thanks(0)
|
A ako si razgiban?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma to je nesto radi ramena ja mislin da se ne preporuca,ali dosta ekipe to radi
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je mobilnost ramenog zgloba ok, zašto nebi radli zgibove iza glave.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Nije bas prirodan pokret.. Ja nebi riskirao radi ramena.. Dovoljni su
klasicni zgibovi.. |
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Andrej_93
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim prvo ispred glave taman zagrejem ramena pa onda iza glave i meni ok . Al obicno se ne radi zbog povreda
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ni vucenje na lat mašini iza glave prirodan pokret pa ga izvodi 99% ljudi u teretani. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Andrej_93
Post Options
Thanks(0)
|
Ma zgibovi su zakon ! Omiljena vezba
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |