Zglobovi |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
desperado50
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Studeni 2008 at 21:26 |
Poceo sam vježbati zato da se malo zategnem, povecam i to. Sa vježbama nemam problema (zasad), ide mi. Nego me nešto drugo muci. Svi zglobovi mi škripe i pucketaju. Tako da sad kad sam ušao u formu i poceo dizat neke ozbiljnije težine zglobovi me zabole a najviše i najjace zapešca, najvjerojatnije od bencha. Pa me zanima jel to škripanje i pucketanje posljedica manjka necega u prehrani ili se radi o necem ozbiljnijem?
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
smanji kilažu jer ce ti zglobovi krepat, a tek si onda u banani. Moraš prvo ojacati zglobove, a tek onda se baci na mišice.
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta su zapešca?
|
|
desperado50
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakvu kilažu da skinem? Imam š80cm i 7š-72 kile. Jedan od ciljeva mi i je povecati kilažu.
Još mi molim te reci kak da ojacam zglobove pa ce možda i biti nešto od mene? Nema veze našao sam set vježbi za podlakticu i zapešca. Set Edited by desperado50 |
|
desperado50
Post Options
Thanks(0)
|
Zapešca su zglobovi... Kak da ti objasnim između dlana i podlaktice. Tamo gdje nosiš rucni sat. Ne mogu vjerovat da ovo pišem.
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zglobovi ti nesmiju trpit kod benca, vjerovatno neradiš pravilno
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
da da..vjerojatno krivo drzis sipku!
sipka ti mora biti na pocetku dlana,da ti ne savija saku prema dolje. nadam se da sam dobro objasnio |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kilazu utega.. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovako bahatom ne mogu vjerovat da ti netko odgovara |
|
desperado50
Post Options
Thanks(0)
|
Ak sam bio bahat prema bilo kome ispricavam se. Al nepojmljivo mi je bilo da neko ne zna šta su zapešca.
Dejanelo hvala na savjetu. Morat cu se toga pridržavat. Edited by desperado50 |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I nama je nepojmiljivo da ti kad ti kaže cura da smanjiš kilažu...misliš na svoju tjelesnu težinu
|
|
desperado50
Post Options
Thanks(0)
|
Malo sam tu i tamo glup pa mi nemoj zamjeriti. Nekak sam brzoplet.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, pokušavaš pomoci, a na kraju dobiješ po nosu. Kad sam ti rekla da smanjiš kilažu, da, mislila sam na kilažu utega, a zglobove ceš ojacati tako da neko vrijeme ideš na
I OBAVEZNO se razgibaj prije vježbanja! |
|
desperado50
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi dobila po nosu nego sam ja glup i ne citam. Još jednom se ispricavam. Puno ti hvala na odgovoru.
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ubuduce citaj...jer mi smo još i blage...naspram nekih....prepoznat ce se vec ti citaj, uci...pa onda pitaj što te muci...;) Isprobavaj....i vidi šta ti najbolje paše;)) |
|
Teica25
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanje u vezi zglobova. Mene zna bolit nožni zglob,
evo i sad me boli, od trcanja. Ne pretjerujem u trcanju, al svejedno boli, visoka sam š70, imam 73kg - dakle pocetak pretilosti. (65 bi mi bilo najidealnije). Ima ko kakav savjet. Ko da mi žila il živac koji ide kroz zglob svaki put trpi. Imam cak i nove tenesice ne žuljaju, pazim na pravilno trcanje i izvođenje vježbi i radim istezanja. Ta bol se pojavljuje svako malo vec mjesecima, pa radim po dva tri dana prekide vježbanja. |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |