Zglobovi |
Post Reply | Page <123 |
Author | ||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je dr. rekao: "Prvo istezanje, pa lagano vjezbanje i tek onda trening koji ce mi osnaziti koljeno." Znaci da trebas vjezbati, ali lagano. Svakako otici doktoru na konzultacije. |
||
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rekla je sve,,,,istezanje,lagano vjezbanje pa tek onda trening.... |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A bit ce da je problem u tetivi.... prenaprezanje misica... definitivno smanjiti itenzitet vjezbanja.... i kao sta je theia rekla....istezanje, pa lagano vjezbanje... intenzivniji trening malo izbjegavaj sta se tice opterecenja te noge..... Odi kod nekoga da ti to pogleda.... ne znam otkuda si.... ali sigurna sam da se u svom mjestu mozes raspitati tko je najbolji za to.... pokusaj nekoga tko se inace bavi sa sportski ozljedama.... Kada boli dobro...stavi led...podignuti nogu i odmoriti......lagano razgibati i to ti je to... sta mogu ovako reci.... Pozdrav..... |
||
DarkGift
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trenutno zivim u Splitu a sto se tice smanjenja treninga jeli ovo mozda pre zahtjevno za sada ? 6x Tjedno plivanje šh + 6 tjedno vjezbe sa tjelesnom tezinom ( sklekovi , zgibovi, core... ). Inace ne trcim vise svaki dan ali trcim preko svake zebre u gradu i balansiram na svim coskovima , uglovima i zidicima gdje prolazim gradom sad neznam jeli to jos uvijek previse. Prije svakog treninga se lagano zagrijem i onda istegnem i onda pocmem trening. Hvala puno na dobrim savjetima :D
|
||
When we lose just about everything we are ready to do anything
|
||
emka
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
molim za pomoc zovite sve lekare i strucnjake i pomozite
mi imam problema sa ramenima kod mene u gradu nema strucnjaka za to pa mi obicni doktori kazu da mi je to urodjeno i da nemogu to da ispravi a znam da moze da se ispravi ovako glasi problem ja imam š7 god i prosle godine sam dobro trenirao i nabacio dobru masu bez preparata nikad koriscenih imao sam 90 kg sa stomakom doduse ali nebitno cim sam prestao da treniram usled nekoliko meseci pocelo je da mi iskace i jedno i drugo rame usled krusnog pokreta unazad ( zagrejavanje na fizicku znate na sta mislim )cuje se krc ili klik kao da iskoci i da se vrati hoce da me zaboli kad obaram ruke i to veoma dobro i neznam sta da radim hvala na pomoci unapred zelim da mi kazete sta da radim i kako da vratim to nazad posto kod mene u gradu nema strucnjaka hvala .>>>>>> |
||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |