zglobovi |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Najvjerojatnije se radi o misicu primicacu i srednjem straznjicnom misicu. Ozljeda se desava kod naglog povecanja tempa ili duzine treninga. Predlazem ti da nakon trcanja bolna mijesta hladis hladnim oblogom te da jacas spomenute misice. Takodjer, da prestanes s hiitom jer je tehnicki zahtijevan. Ako bol nakon svakog treninga jaca onda prestani s treningom dok bol ne nestane.
|
|||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Hvala na savjetima.
@baba: po cemu znaš da imaš osteoartritis ? U kojem zglobu ? Jel to potvrdio ortoped ? Jesi radila rentgen ? Kakvi su ti simptomi osim bola ? |
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Meni na koljenu osteoartritis 3. Stupnja.. auuff
|
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Uf Davore, gdje si tako gadno zeznuo ? Zamjenski zglob slijedi ili sta ? |
|||||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
bila sam na scintigrafiji kostiju,još 2007,zbog melanoma,pa su usput i to našli. simptomi,bolovi u kostima,vezivnom tkivu,ukocenost,trnci,loša cirkulacija,to pogoršava,iako,moram naglasiti da su simptomi slabiji od kad vježbam,ali najgore mi je kad je hladno! |
|||||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
13 godina vucem ozljedu koljena (meniskus i hrskavica, dislokacija patele) i to je ucinilo svoje.. pa rekli su ako se nastavim trosit ko sad, da cu za 10god morat koljeno novo stavljat... zato micem sve vjezbe s savijanjem koljena, trcanje, vijacu itd.. |
|||||
|
|||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
:(
|
|||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma nema tuge ni nis... doc ce kvadricepsi ko crocop-u i ima da preuzmu sav teret :) |
|||||
|
|||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Mah znam da tebe to nece zaustaviti vec si pokazao ...samo eto...kad tako dodje i kao da te želi zaustaviti da napreduješ da se baviš time...
|
|||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|||||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jbt,koje smo mi jeremije!
aaaahahahahaahah |
|||||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|||||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kad smo kod toga iskrenio sam stopalo dok sam trcao..i izgleda opet moram ici na rezanje onoga na trtici :D
|
|||||
Rodjen si s potencijalom
|||||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
meni je rekla doktorica usput kad sam bio nešto za kralježnicu da su za koljena jako bitne lože, ono možda stiff legged deadlift može pomoc iako ja preferiram bodyweight |
|||||
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Da, zadnje lože i mišici stabilizatori koljena.
|
|||||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Osgood- Schlatter-ova bolest
to ima moj mladji sin,pa stalno moram urlati na njega kad radi cucnjeve,da pazi,odnosno ne bi ih uopce smio raditi,a on još sa težinama,radi,blenton jedan! |
|||||
|
|||||
GAZDA
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 63 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Samo odmori 2 tjedna da to bolje zacijeli, a ne na kratko.
|
|||||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ja sam malo odmarala,i moram priznati da je sva bol nestala
|
|||||
|
|||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |