zitarice |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zene koje uzimaju zitarice imaju tanji struk zato sto ako uzimaju zitarice, onda imaju opcenito svijest o zdravoj prehrani, a onda i zajedno s tim to primjenjuju i na druge obroke. a tko se zdravo hrani, ima tanak struk!
osim toga, ak pojedes zobene ili slicno, duze ces bit sita, tak da neces imat nekontrolirane napadaje gladi i zelje za slatkim. to je jos jedan razlog. to je samo izvuceno iz konteksta i prenapuhano. pisu gluposti samo da imaju kaj za pisat Edited by crystal planet |
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja pomjesam malo musli sa zobenim...ili jedem samo zobene...kada jedem sa muslima...jedem jer mi se jede nesto slatko...a to mi je bolji izbor od cokolade i sl A sta se tice tanjeg struka...slazem se sa crystal.... |
||
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala
|
||
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
||
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja svako jutro jedem od Nestle Fitness zitarice - sa mlijekom ! Jako su ukusne! Ali mislim da to nije to sto bih trebala jesti. Dalila , kako su upakovane te zobene sto ti jedes? Po pola sata stojim ispred rafa sa zitaricama i nista ne znam da nadjem. A najvise bih voljela zobene. Ne musli , nego samo zobene!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U onim paketicima...ko sto imas brasno po škg... znas na sta mislim...e isto ti je pakiranje... naci ces ih...pitaj ako ne nadjes...... zato jesu one tete tamo....sve pitaj...bas te briga |
||
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala ti , znam na sta mislis - cak sam ih i kupila i stavim ih po jednu kasicicu uz ove sto jedem , pa mi nisu nesto ukusne, pa sve mislim da treba nesto drugo!!!
|
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nisu bas ono nesto ukusne...moras se naviknuti na okus.... samo stavis mlijeka...i malo sacekas da se omeksaju..... naviknes se nakon nekog vremena.... zato ih ljudi mjesaju sa necim....zbog okusa
|
||
lulamae
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja nisam ni rekla da ce mi se od zitarica smanjiti struk..to je netko prije napisao,samo rekoh da ih jedem i da mi se nije smanjio struk..pa sto je i normalno,nece mi se smanjiti samo od toga..a kad sam rekla da nema secera mislila sam na rafinirani,a ovaj prirodni,vocni je puno bolji ak vec trebam biarti..a malo seera u prehrani nikom ne skodi..ne kuzim zasto bi seuopce trebao totalno izbaciti..to kaj pojedem malo suhih grozdzica ne bu se nis katastrofalno desilo ako i dalje pazim sto jedem cijeli dan..a bez slatkog ne mogu..cokoladu i kolace sam izbacila..mislim da je puno bolje rjesenje jesti voce ak vec zelim jesti slatko..tako da grozdzice po meni nisu lose rjesenje..osim toga,nemrem zivjeti na zraku..mora se jesti i secera i masnoca i svega ali umjereno ofkors a struk smanjujem,odnosno trudim se..vjezbom + prehranom |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zasto je bolje za dorucak jesti zitarice a ne npr pecivo?
|
||
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja jedem one njemacke koln i ubacim u njih suncokretove sjemenke i susene brusnicei oko 0,5l mljeka i zlicu meda mljac mljac
|
||
samo se treba portudit
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |