Zlatokosa - intro |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatna veeeliki
Nedaj se!
|
|
Istraživanja pokazuju kako 9 od 10 osoba voli cokoladu... Onaj 10-i laže!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, pa što se to dešava
Draga, nadam se da nije ništa ozbiljno...samo se opusti što više možeš i pozitivno koliko je god moguce! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moram javiti jednu vijest.
Nažalost, Zlatna je odlucila odustati od natjecanja. Dogodile su se neke stvari u privatnom životu i zbilja mi je žao što mora kroz sve to prolaziti. Eto, tako da imamo još jednu osobu van natjecanja . |
|
LiveStrong
|
|
Lily_20
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
šteta
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zao mi je... Nadam se da ce se rijesiti u cemu god da je problem, a sa pozitivnim navikama iz ovog natjecanja moze nastaviti i dalje sama.
Good luck |
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
i meni je isto žao.. drži se kaj god da se dešava i sve ce biti dobro..
ostalo nije ni bitno dok se covjeku sve trese u životu.. samo hrabro!! javi nam se koji puta ako nadješ vremena i volje
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zlatna ne daj se
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ozbiljno? Baš mi je žao....štogod bilo, nadam se da ce se problemi brzo rješiti i da ce krenuti na bolje, uvijek ima izlaza i rješenja...samo ne upadati u negativu i klonuti.....
Ništa, eto, druga natjecateljica nam je odustala...nadam se da više nece biti loših vijesti, tako sam se veselila da nam je dobro krenulo... Zlatokosa, drž nam se |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisan vidija ni ko je prva? ugl.curo sve najbolje,nadan se da ces uspit rjesit sranja i da neces dobit slom zivaca,nekad nije zgoreg uzet i normabel za smirenje radije nego da se jedes,ugl.sta god bilo samo polako i kontrolirano,najgore su borbe sa necim u sebi i tesko je nekad izdrzat,misli pozitivno i ajde naprid!!!
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
zmaju, Brunhilda nam je prva odustala...
|
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da vam se svima zahvalim na rijecima koje ste mi uputili...puno mi znace
Nisam odustala od sebe, sad još vecu volju imam, a uskoro ce se sve promijeniti u moju korist, pa cu to i iskoristiti
|
|
Lily_20
Post Options
Thanks(0)
|
Ljubica :*
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ide na bolje! Stay positive |
|
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |