zobena kaša ili zobene pahuljice |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
zdravZivot
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Studeni 2014 at 15:27 |
|
Poz, evo jedno pitanje. Svugdje citam da ljudi objasnjavaju sta je sta , a nigdje nisam vidio dal je netko spomenuo dali ima nekih vecih razlika sto se na ucinkovitost i zdravlje tice izmedu kase i pahuljica. E pa koje je bolje i dali je neka bitna razlika izmedu njih? Hvala
|
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz, što se tiče učinkovitosti i zdravlja ja mislim da nema velike razlike između kaše i pahuljica ali zato u pripremi ima, puno više vremena zahtjeva kaša, nju trebaš kuhat, ako se ne varam zadnji put kad sam je kuha treebalo mi je više od sat vremena a i tad mi je bila pre tvrda za moj ukus, što se tiče pahuljica, njih mi je dovoljno potopit u vodi preko noć, ujutro izlit višak, začinit i pojest, svega 5 min posla, govorim o krupnom tipu zobenih pahuljica, one sitne ne treba ni potopit, one nabubre i omekšaju u 20 min...
|
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
zdravZivot
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno jedi pahuljice ako ti je tako praktičnije, a kaša bi ti svejedno dobro sjela kad zahladi
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Didii
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2014 Status: Offline Points: 164 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako mene pitate, kasa mi je
Kuhala sam onu sitnu, dodala nekih suhi grozdjica, brusnica, sta ja znam, ali je bilo tako ljigavo, da nisam mogla progutati. Opet, o ukusima se ne raspravlja, ali sto se mene tice sitne zobene su super i onako nekuhane. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jesi probala sa cimetom, kakaom, ekstraktom vanilije, kokosom, pa i steviom? Ja sam fan maslaca od badema, digne svako bljedilo okusa :) A whey da ne spominjem :)
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je sa wheyem odvratno..sta ja znam nekako mi se rastopi i nabubri previse...ja zalijem vrelom vodom i pricekam malo i to banane i suhe sljive...ali tu je problem naravno nema proteina dovoljno
|
||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vjerojatno zbog krupnih zobenih. Ja u shaker stavim sitne zobene, mjericu wheya, 3 dl vode, ostavim 5 min da odstoji i popijem.
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Rastopi i nabubri? Mislim, rastopi se sigurno :) samo mi to bubrenje nije baš jasno :) Ja whey ubacim u mix posnog i jogurta ali ako zobene skuham u vodi samo dodam žlicu kad prebacim u posudicu i sve ok. Anyway, pokušaj u blenderu samljeti zobene, whey i vodu i riješi problem....ili jednostavno whey pij zasebno u shakeru dok jedeš tu tvoju kašicu ;) Sad bih te pilala koliko zobenih, šljiva i banana ide u tu kašicu ali to mi možeš i na svojoj temi reći
|
||
||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm ne stavljam bas cesto zobene u blender jer se nekako ne osjecam puno kad ih popijem,
kad ih jedem osjecam se dosta sitije
|
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni definitivno najdraže zobene,vruće mlijeko, banana, kocka crne čokolade i malo kikirikija (iz ljuske naravno :) )
I tako ostavim nekih 5-10 minuta da odstoji, i navali narode Joj jedva čekam jutro Ja bi tih zobenih cijeli paket mogla pojesti na ovaj način. |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Masnoće i UH.... odgovoara ti? ... mene to pljusne haha
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, me too, pa zato stavim manje tekućine i napravim na gušće ;) Ne mora se sve iz blendera popiti Čak i da ti ispadne rjeđe pustiš malo u frižu dok se ne stisne :)
Proteini u tragovima? Možda ti i ovime ide dobro, ali ako ti negdje zapne sa formom prvo poradi na omjerima u doručku ;) |
||
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mett, tebe ne pljusne kombinacija nego količina
|
||
||
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A znam, ali kad ne smijem whey ni sir, ni jogurt, ni ništa od krave
A često napravim palačinke od zobenih i jaja, ali jednostavno dosadi kad bi baš svako jutro to jela. Omlet recimo mogu samo vikendom, jer u 6 i 30 ujutro jaja malo teže idu.. Ali ne želim se baš previše ubijati s tim razmišljanjima, jedem što bolje mogu, vježbam i uživam u tome, a sad znam da bi rezultati bili bolji da baš pazim na te unose, ali to mi je previše barem za sada :) . |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma i u manjim količinama ja probao hahah meni nikako ne odgovara..imam osjećaj koda me netko po lampi izbrijao :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |