Zobena kaša/zobene pahuljice |
Post Reply | Page <123 |
Author | |||
Leni
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vidila sam i probala kupit ali iskreno posto je vec duze vrijeme uopce nisam koristila, ves samo sol, papar i razne biljne zacine (kim, kurkumu, korijander, bosiljak i bla bla) bas mi je onako ruzno zamirisala i mislim si kad sam se vec odvikla, a i muza teskom mukom, ma necu i tako nisam |
|||
Leni
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jasno mi je, i vjeruj mi da mi je to najteze od svega palo jer mi je jedino obicni natreen imao ok okus i bas sam se navikla a stevia mi je u pocetku bila plasticna, ono bljak...jos uvijek mi fali moja obicna kava s natreenom ali eto, guram dalje |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da se da samo treba vremena da se navikneš
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a stevia ili lo han ( monkey fruit) |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne fali mi! ako bas zelim nesto sladje dodam agavin sirup.. al kavu pijem cistu tursku bez iceg. u zobenu kasu sam znala stavljat agavu da osjetim i malo slatkoce al sad ujutro jedem zobene sa sojinim mlijekom (ne podnosim najbolje laktozu) i ne fali ni tamo. |
|||
Leni
Post Options
Thanks(0)
|
||
tako i ja, mlijeko ne smijem pa zobene i sojino ili jogurt, za divno cudo njega mogu...jedino si trazim neki proteinski prah bez laktoze, odnosno sojin, ima samo twin lab ali ne dostavljaju |
|||
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zobene i jogurt... probao s mlijekom, al teško ide. To je valjda jedini obrok u danu koji mi nije dosadio (valjda jer ujutro jedva cekam da jedem).
|
|||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni su zobene postale najdrazi obrok u danu.
|
|||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zobene s bjelanjcima na tavi s pekmezicem od jagodice
|
|||
XXL-Zagreb
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zobene prokuhane u vodi sa suhim brusnicama/grožđicama/višnjama/ribizlama i cimet. to mi je totalno mmm otkad sam izbacila mlijeko iz prehrane
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma meni ne treba sladilo, okus mi je i ovak super, samo što kao i ti pojedem neku vocku (najcešce narancu) |
|||
Tamron
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2010 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja si npravim ness i onda u nju ubacim zob. Pustim da malo
odstoji i budu stvarno ukusne. Prije sam ih u blenderu mutio sa hladnim mlijekom pa bi se stvorila masa slicna mokrom kartonu Zob također spremam da ih kuham u malo vode (omjer velika šalica zobi, pola šalice vode), dodam soli, izribanu jabuku i šaku suhih brusnica i/ili grožđica. To mi je još ukusnije kad je hladno nego kad je toplo |
|||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imam zobeno mlijeko (organsko) pa to stavim sa zobenim pahuljicama, dodam crni ribizl i grožđice, ubacim kakao (takodjer organski) malo posipam + pojedem bananu.
Nekad jos pored toga pojedem saku badema i ljesnjaka. Jednom sam uz sve to dodao i brusnice i ispalo bas fino |
|||
guls
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za dorucak - zobene + mlijeko ili zobene + voda? Mislim,
mlijeko ima bjelancevine koje voda nema, što je za jutro dobra stvar, ali tu su i masti koje voda također nema. Nije li možda bolje ujutro nakrkati se ugljikohidratima pa tijekom dana lagano unositi proteine? Kako pripremiti te zobene? Kod mene je obicaj natrpati dve šake u tanjur, staviti vode i u mikrovalnu na jednu minutu. Sve je to gnjecavo i da se prožvakati, ali nije to TO. Bljutavo ko karton. |
|||
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |